Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

jak jste spokojeni,pokud nezlobí a jaké vylepšení jste si sami provedli


adraj

Recommended Posts

jen se chci zeptat.Pokud nezlobí a jezdí jak má,jak jste spokojeni.

A pokud jste si něco na voze dodělavali sami a nebo jen vylepšovali napište co a eventuelně jak atd...

Já teda osobně co mi dal servisák do cajku motor,jsem spokojen a co se týká pohodlí taktéž. Sice jsem se koukal po něčem jiném a dokonce uvažoval o změně,ale zatím počkám a budu jezdit co mám. Spotřeba na lpg 11litrů,což na benzín je cca 5,5 + nastartování a nějaký pojezd než se přepne. Dobře,když to vezmu a zaokrouhlím na 6l ,tak je to pořád slušné.

Kritiky tady na ty naše krabice bylo dost,ale chvála nikde :myslim:D

nebo,že žádná není:D:D:D

Tak chvály sem.:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pokial nehneva, tak spokojnost....vytkol by som mu trosku to radenie a menej ulozneho priestoru co sa tyka nejakych prepazok a podobne....inak velmi dobre riesenie su tie posuvne dvere co sa tyka prepravy nakladu...a najviac to auto zboznujem, ked ho zo 7 miestneho minivanu za 5 menit zmenim na mensiu dodavku

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hafity,no já mám 1.8 a ještě v plynu. Slabý to je,ale vozík tahám se dřevem a zatím dobrý. Závodní auto to určitě není,ale zatím dopravilo v pohodlí kamkoliv.

Teď nezlobí,tak si zatím užívám ,než něco začne blbnout.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Převodovku mám ze 407 2,0HDI - RHR. Původně jsem ji chtěl dávat do 406, ale pak jsem se k tomu nedokopal, tak mi to zbyla. Řešil bych to jedině kdyby mi tady odešla spojka, jinak do toho rejpat nebudu, není čas. Řazení by se určitě dalo vzít z 807.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak se taky přidám,

spokojenost u mne je taky tak na 80%:),zatím závady nejsou,jen prkotiny se kterýma jsem si zatím poradil sám,zásadní závada žádná,teprve asi přijdou:bacha.Vadí mne také jako každému,málo odkládacích prostorů a od začátku mne při určité venkovní teplotě něco praská v kaslíku v palubce u spolujezdce,párkrát jsem to zkoušel odstranit ale bez úspěchu,nervy mám z toho občas obrovské(v létě to zkusím znovu),jinak autu není co moc vytknout,prostor super,ve předu i vzadu,kufr obrovskej,za ty peníze myslím dobré.

Mínusy pro mne jsou teď v zimě větší spotřeba ale s tím se musí počítat ,je to krabice:aut a co mne teď nejvíc vadí je to,že se začíná hlásit podvozek,jízda po normální silnici dobrá ale jak se dostanu na díry nebo koleje na přejezdu,tak se auto chová dost hrozně,celé se to rozhodí,rozklepe a klepe to až do volantu,je to dost nepříjemné a koliktát myslím že se mne to rozpadne,zimu s tím ještě dám ale na jaře musím zjistit co to dělá a vyměnit,čepy řízení jsem dělal,tím to nebude,jo a ještě mne štve to zatékání vzadu do kaslíku,jak už jsem tady řešil v jiném vláknu,zatím tam mám hadr a když už je mokrej vezmu ho usušit a dám zpět,teď v tomhle počasí je to nepříjemné,naštěstí to není tolik ale kdybych tam ten hadr neměl,tak je v kaslíku dost mokro.Občas se objeví i kapky na bez. pásu co jde do posledního sloupku vzadu,dokonce to jednou bylo na obou pásech:o,jen netuším kudy to tam může zhora stékat,jsou jen dvě místa,záslepky kabelů co jdou do dveří a přichycení střešní lišty na takovou plastovou průchodku,hned nad záslepkou kabelů,myslím že zrovna tam je zakopanej pes,drží se tam při dešti voda a ta může nějak prosakovat dovnitř,jinak nevím:fnuk.Stejně to teď těžko vyřeším,jelikož je počasí hnusné a jakákoliv oprava by nedžela,takže toho na léto mám dost.

Pokud by někdo měl nějakej typ nebo postřeh na colokoliv z mých problémů,předem díky za rady.

[upravil dne 24/1/12 13:42 od rkolac]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...