Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

blbne centrální zamykaní


švícko87

Recommended Posts

Ahoj klubáci. Začal se mi u auta objevovat takový nešvar,že mi občas při odemykání/zamykání auta blbnou zadní dveře,ne společně,ale každé zvlášt.Když auto zamykám ( mám pouze centrál ) zamknou se přední dveře,ale zadky zůstanou otevřené. ( ale přitom je v nich slyšet to \"cvaknutí\" - ale nezamknou ) když tohle několikrát,třeba i 10x zopakuju,tak pak je většinou zamklé celé auto...To samé při odemykání,předek na poprvé,ale otevřít zadní dveře je kumš.U všech dveří mi chybí na vršcích ta plastová zádka,koukají pouze dráty...Nedá se někde něco promazat,nebo seřídit?Nebo je chyba v zámcích???Co s tím,děkuju.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pokud nemáš ty plastový špunty, tak už to nemá kde drhnout, takže leda rozberat dveře, vyndat zámky, rozebrat kompletně vyčistit a pořádně promazat. Taky jsem měl tenhle problém a po téhle proceduře zmizel. Navíc šli dveře o poznání lehčejc zavírat:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 4 roky později...

I mně nyní začalo blbnout centrální zamykání. Klíčem ve dveřích řidiče otočím a zavřou se všechny dveře, nádrž, kufr. Po odemčení klíčem u řidiče, se otevřou jen řidičovo. Někdy se zadaří a stačí zatáhnout za kolíček uvnitř ve dveřích spolujezdce a otevře se zbytek. Někdy to během jízdy samo cvakne a otevře se zbytek.

Čili má otázka je, zda motorky centrálu ve dveřích jsou ok? Řekl bych, že ano.

Takže to někde drhne. Ale všechny dveře jsem měl rozdělané bez tapecu a promazal táhla co jsou ve dveřích od zámků, kolíčku a co vedou do motorku, i zámky vše. Je potřeba ještě něco promazat, aby to chodilo lépe?

 

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A teď já, když jsem ještě měl 405ku jak jsem zamykal-odemykal auto.....Jelikož jsem měl klasiku komplet všechno centrálem i nádrž a dveře, u řidiče urval kliku (nesehnal jsem v barvě a bezbarvou jsem tam dávat nechtěl :D ) Tak moje procedůra spočívala v tom, že jsem měl odpojené přední dveře a zamykal jsem stylem nechat otevřené zadní dveře za řidičem, zamknutí přes DO (aby se zamkla nádrž) poté pocvakat všechny dveře zevnitř, zabouchnout a ještě jednou jakoby zamknout s DO, neboť se po zabouchnutí dveří spustil alarm. Kufr jsem vyřešil novým zámkem a zamykal klíčkem. A teď jak se dostat do auta, když řidičova klika je urvaná ale funguje zámek, kdežto u spolujezdce klika funkční ale zámek v háji? Uplně jednoduše, ono totiž mi začlo dělat auto to že zamklo-odemklo, takže jsem musel jakoby odemknout přes DO ale to nic neudělalo, jen odpojilo alarm, takže znova přes DO zamknout tím se auto odemklo, pak zase přes DO odemknout aby se vyrušil alarm a rychle odemknout ručně řidičovy dveře aby se zase za 10s nepokoušelo zamknout.

PS: Zkoušel jsem teda vyměnit jak motorky tak i ŘJ centrálu a nic...takže nakonec to musely být vydřené kabely v průchodkách, ale já už to pak neřešil, jelikož auto odešlo do železonebe. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...