Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Parrot mki 9200


pascall007

Recommended Posts

  • O 2 roky později...

Trochu opraším téma, chci namontovat do 407 s JBL Parrota MKi9200, můžete mi prosím napsat Vaše zkušenosti co to máte jak to funguje, přepínání, telefon hudba, popřípadě lupání v repro atd.

Na stránkách Parrot jsem našel , že potřebuji redukci PD000109AA, kde se to dá sehnat ? Popřípadě jiná alternativa z našich eshopů?

Předem děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 měsíce později...

Origo BT sadu buď v Peugeote alebo skús kontaktovať člena Biliboy.

Ak máš predprípravu s konektorom za kastlíkom spolujazdca stačí len krabička BT modulu ak nie tak komplet káblovanie, BT modul, mikrofón a nakonfigurovať cez dia.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 rok později...

Tak pridam skusenost zo vcerajsej montazi Parrota.

Parrot mki9100 & Peugeot 407SW - 2005

Montaz bola robena s kupenou redukciou pre ISO konektory. Od predajcu mi prisiel pribaleny papierik s upozornenim, ze niektore peugeoty maju prehodeny +12V s nulakom (minus, uzemnenie)... Po tom, ako som vsetko na moje presvedcenie zapojil spravne, radio fungovalo aj cez redukciu, ale Parrot ani neblikol (nejavil znamky zivota). Povedal som si, ze predajca mal asi pravdu a na kabloch z palubovky, ktore isli do redukcie som prehodil +/- ...

Vysledok? Zhasla polka auta, neslo nastartovat, nesiel displej, svetla, radio, atd.. Nastastie to bola poistka.. Takze prehodit tie dva kable nestaci...

Ked som uz mal k dispozicii aj multimeter a vsetko poriadne premeral, siel som kablik po kabliku, pochopil som, ze to treba aj kusok inak.

Na samcoch sa prehadzuju kable (piny) lepsie ako na samickach, takze som to spravil nasledovne:

1. na redukcii, ktora sa napaja na kable z palubovky som prehodil cierny s cervenym, tym ziskali spravnu polaritu a ta sa odtial dostala az do parrotu.

2. na vstupnych kabloch do radia som ich prehodil znovu, aby sa polarita pre radio opat vratila do povodneho (zleho) zapojenia.

3. prehadzoval som ich este aj na tretom mieste, ale neviem z hlavy kde presne, staci ist po kabloch a trochu porozmyslat, aby sa po ich prehodeni niekde nespravil skrat s + a -

Ked bude mat niekto zaujem, mozem to nafotit a popisat blizsie, momentalne som mimo auta a nemam na to cas.

Cele zapojenie pomocou ISO konektorov je relativne jednoduche, treba len mat spravnu kabelaz :) .. ked ju nemate, treba par veci prehodit a potom to ide.

4. Stava sa, ze su prehodene aj +12V kable s permanentnym napajanim a klucikovym napajanim (ignition, len po otoceni klucika). Upozornujem, aby parrot isiel, potrebuje napajanie z obidvoch 12V vetiev, pri jednej sa nezapne. Na to prehodenie zlteho a oranzoveho v parrote mysleli, su predelene konektormi s poistkami a tak ich staci v pripade potreby prehodit navzajom.

Vela zdaru pri montazi HF.. Kamarat si ho dal montovat v servise za 30€, kto sa na kablovacku a rozoberanie palubovky neciti, odporucam vyuzit takuto moznost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 roky později...
V 15. 5. 2013 at 21:57, Milhaus65 napsal:

Tak se podařilo !

Parrot MKi9200 namontován do 407 s aktivními repro -JBL, tak aby hrála hudba z Parrota (USB, SD, iPod) přes repro auta.

[upravil dne 15/5/13 21:59 od Milhaus65]

Mohu požádat o info jak se Ti to povedlo a co vše jsi použil? Já mám MKi 9100 a čeká mě instalace též do P407 s JBL. Díky moc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...