Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 5dv hatch 1,4


Guest StibTo

Recommended Posts

@radim.1008  To je to Dily Na Peugeoty, ne ? :)   Jak pisu vyse - na primy dotaz pres formular doslo info ze maji prevodovku ale z 1,1 ne z 1,4 a ja mam fakt dojem ze 1,1 se uz od faceliftu nedelala, no muzu s nimi zkusit zkontrolovat OEM cislo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak se nám 306 po měsíci vrátila od servisáka .... Nejdřív se čekalo než seženeme převodovku, pak než se vymění, pak ještě na 2 excentrické šrouby ložiska poloosy na pravé straně .... Auto bylo strašlivě zadělaný, musel jsem hned ráno alespoň na wapku dostat z toho to nejhorší. Bohužel tím "sranda" nekončí, pořád blbnou otáčky po zahřátí motoru, s tím spojená ztráta výkonu, jízda jakoby na 3 válce, prdění do výfuku. Servisák to pozoroval při cca 40km projetí auta po výměně převodovky také, prý jestli není rozsypaný katalyzátor ? No každopádně to chce diagnostiku, metoda "pokus - omyl" nás za těch pár měsíců již omrzela (i finančně). To mi připomíná @Ferry mám pořád ten Tvůj kablík, zatím není jisté, zda půjde do auta, tak kdybys to potřeboval zpět přivezu Ti to.

20180521_190101.thumb.jpg.9d0dc66ee6372ee4bad7d6b8d0a12328.jpg

Upraveno uživatelem StibTo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak je dobojováno :( 

Došla trpělivost, auto půjde z domu. Před asi 3 týdny u nás byl Ferry, auto úspěšně připojil na diagnostiku, nicméně co přesně způsobuje kolísání otáček jsme s jistotou nezjistili. Ještě byla teoretická možnost přehodit stylem pokus-omyl díly například katalyzátor z nějaké bouračky, nicméně to jsou zase další investice, čas a nervy. A @Mrkvička uz vyhlíží novější povoz, možná se poštěstí a zůstane alespoň ona u PSA, když já ne. Bylo by čím jezdit na srazy.

Momentálně řešíme, co s 306, ideální bude zbavit se toho tak, jak to je. Snad se najde někdo, komu bude stát za to auto si opravit, pak jistě službu ještě udělá. Kdybyste o někom věděli, dejte vědět. Předběžně jsem domluven s Devilsem, že se na to podívá.

Upraveno uživatelem StibTo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bohužel.. Je to starý auto, už na to má nárok, ale tohle se už prostě táhlo a vlastně někdy od konce března co se ozvala ta převodovka ještě navíc Markéta s autem prakticky nejela... Jen to stojí doma :/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...
  • Béďa locked this téma
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...