Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

607 - problem, uz ani neviem s cim :(


votrelec.x

Recommended Posts

Kde zacat....

Peugeot 607 2,2 HDI r. v. 2001, v podstate skoro full vybava, farebny display!

par dni dozadu mi vypol display, podobny problem bol aj pred rokom, ale nejako sa to rozbehalo. Rok to fungovalo v podstate bez problemov.

Lenze teraz hned ako to odislo, den po tom mi zacala blbnut vlastne cela elektronika. Na malom displayku medzi rychlostou a otackomerom, mi vyhadzuje vsetky chyby! ASR, ESP, Airbag, Airbag pass, auto v smyku, brzdy, svetla.... Radio sa obcas vypne, zapne, podla preblikovania tych kontroliek, to iste zacala robit aj klima. Uz aj okna nejak tazsie funguju. Zaujimave je ze niekedy vsetko normalne funguje, kedy ako... Odpojenie a pripojenie bateriek nepomohlo. V servise to na pocitaci nijaku vaznu chybu naukazalo, iba prechodne zavady. Vymazali sa, ale potom neskor to zacolo robit znovu. Mysleli sme ze by to mohlo byt dobijanie zadnej baterky, ze by sa nejako nedobijala a potom vlastne zacala.. ale asi nie...

A este aj poplasne sa zblaznilo! auto zamknute a hocikedy sa zapne na 30s. vypne a o par min zasa. Niekedy aj 5 krat za hodinu, niekedy cely den nic!

V servise nic moc, asi skusim nejaky iny.

Uz som s toho vsetkeho zufaly!!! :( Prosim poradte nejako, co mam robit??? Do niecoho sa aj vyznam, ale zasa nie som nejaky extra znalec!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 měsíce později...

Někde jsem tu četl o podobných problémech. Někomu myslím pomohlo, když koupil novou autobaterii. Prý se na testu zdála být ok, ale po výměně za novou opět vše fungovalo. No a zas někdo jiný měl také podobný problém, ovšem u něj to dělala ta krabička ( pomocná ŘJ? nevim) co je v kufru myslim vlevo za krytem. Prosříknul všechny kontakty a vše bylo ok. Ovšem tohle je od P 407, ale 607 to bude mít asi dost podobné. Ani ti nezaručuju že to pomůže, jenom jsem trochu zapátral v paměti.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...