Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Poděkování + FOTKY - Kamencové jezero (všechny odkazy prosíme sem)


Recommended Posts

Ahoj lidi, pár (rychlých) foteček z Chomutova. Ponechal jsem je be úprav ve vysokém rozlišení pro případ, že by si chtěl někdo stáhnout. Soubory jsou tedy trošku objemnější.

http://petrovskyf.sweb.cz/index.php?dir=.%2FChomutov%2F

Dle mého názrou - POVEDLO SE - :potlesk Dík organizátorům a ahoj na \"Klouzačce\" :super

změněn název a přesunuto do příslušné sekce *Neon

[upravil dne 6/9/09 Pe.Tr]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Organizátorům děkuji za super připravený víkend v pro mě zcela neznámé oblasti, teda sic nám to skoro celé propršelo ale opravdu jsem se nenudil :D

Také děkuji, že jste i přes opravdu malou účast, organizaci srazu dotáhli až do konce.

pár fotek přidám později.

Jinak na sraze se stala věc, kterou nedokážu pochopit a vůči poškození dobrého jména našeho Klubu mě dost i nasr... . Mildíku ještě jeden takový podobný nápad a možnost účasti na našich srazech Ti nebude povolena.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dík určitě taky.

Dík za servis, a že i když nás bylo v kempu i na startu orienťáku tak málo, že vše proběhlo.

Dík za bezchybně připavený itinerář OZ.

Dík za fantasticky vybrané ubytování.

Dík za dobře zvolenou hospodu na stravování.

PEAEVEY

DJ Genius

Vlasta

Speede

EDA

Vřískot

KOBRA

za lvy z Blanska

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky se přidávám k děkovačce organizátorům za super vydařený sraz. I když jsem původně opravdu měla v plánu odjet v sobotu brzy ráno, zůstala jsem a ani v nejmenším toho nelituju. Myslím si, že i ta malá účast měla své klady, jelikož nám (mě určitě) pomohla, abych poznala nové tváře z Peugeot klubu. Takže super, super a ještě jednou super. Díky :papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Guest minimaxa

Díky za hezký sraz. Nadstandartní bydlení, nadstandartní kemp, nadstandartní ceny. Děkujeme za orientační výlet našim spolubydlícím Marlinovi a Jarajardovi, Děkujeme Otovi, Marcelovi a spol. za bezvadnou zábavu jak v pátek tak v sobotu - 11. nám dlouho zůstane v paměti.

A neposledně děkujeme Mildíkovi za ostudu, kterou nám na srazu udělal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jako člena organizačního teamu mě samozřejmě těší, že se v podstatě všem zúčastněným sraz líbil. Poděkování za to by měl dostat především Plaz, který vybral camp (oproti loňské Pohádce bylo ubytování na úplně jiné úrovni), následně se i popasoval se sháněním jiné restaurace, když nám v původně dohodnuté řekli, že když nás tedy nebude 120, tak oni si seženou jiné \"vytížení\". Restaurace Monika sice byla několik minut chůze od campu, ale myslím si, že kvalita jídla tu vzdálenost docela snadno přehlušila.

Co mě ale jako jednoho z organizátorů opravdu vytočilo do běla, bylo chování Mildíka, který se \"lehce\" posilněn alkoholem rozhodl zviditelnit tím, že si chodil do restaurace (kde byla uzavřená společnost = firemní raut) pro piva jak k pumpě (samozřejmě ho nějak nezajímalo, že by svá piva měl platit). Tuto akci - aspoň podle mých informací - podnikl minimálně 3x (po 3 pivech) a až když jsem se na scéně objevil já, tak si Mildíkova chování všiml i perzonál rautu a vyběhl za ním s tím, že by měl 2 piva + kolu zaplatit. Přiznám se, že jsem se za Mildíka styděl jak malej kluk. Když jsem se mu - možná poněkud \"v ráži\" snažil vysvětlit, že takové chování na srazy nepatří, dozvěděl jsem se, že on si přece pobyt na sraze zaplatil a co mi tedy je do toho, co on tam dělá a kam a jak si chodí pro pivo.

Mildíku, věř, že i kdyby sis za sraz zaplatil 50 000,- Kč, nikdo z organizátorů nebude nadšenej když budeš špinit jméno klubu a potažmo i jeho.

Srazy klubu se vždycky nesly v přátelském duchu, ale věř mi, že být takových jako Ty víc, už mě (a myslím že ani Plaza) nikdo jako organizátora neuvidí. Naštěstí většina lidí je rozumných a jedou si sraz užít a pobavit se - tys byl podle mě zatím na dvou srazech a opravdu se Ti na sebe podařilo připoutat pozornost ve velice negativním světle.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Děkujeme organizátorům za perfektně připravený sraz v Chomutově.:potlesk:superPoprvé jsme se zúčastnili poučného orientačního závodu po Krušnohorském okruhu, kde jsme poznali bezva lidičky a nejen tam.

Už se těšímě na zimní klouzání.

Beťák + manželka navigátorka Kája

P 307 xs Break 100 kw

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky chci poděkovat za sraz a zároveň se omluvit všem, za můj úlet choval jsem se jak malý dítě, a, je mi líto, že jsem takový pako. Někdy mám vskutku debilní nápady, a neuvědomil, jsem si, že to není moje akce, ale akce všech. Tak ještě jednou, moc se omlouvám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...