Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Někdo nám škodí


vix

Někdo nám škodí  

  1. 1. Někdo nám škodí


  • Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Mezi námi, nevěděl jsem, že ten svinčík udělali Slováci. Jinak bych si tuhle anketu nedovolil vydat (urážet naše bratry Slováky).

Prostě jsem se ráno rozespalý vyhrabal z auta, zakopnul o flašku a málem padl do tohohle bordelu.

Chtěl jsem jenom vědět, kdo to způsobil ;)

Vědět jistě, že to byli Slováci, doopravdy bych tuto anketu nezakládal (a taky vědět, že to způsobí mezinárodní katastrofu !).

Ovšem potrefená husa zakejhala a někteří jsou holt děsně vztahovační. Dokonce si hned myslí, co si myslím a že něco proti někomu mám :aut.

A mě jenom přišlo děsně vtipné, vidět tuto absolutní lenost - nedotáhnout si ani popelník a vajgly házet kolem sebe padni kam padni (a přitom se stačilo přesunout o dvacet metrů dále na plochu před kiosek, kde si mohlo házet na zem cokoliv, bo se to ráno zamete - a hotovo) Dokonce na stolech u kiosku se tehdy nacházel luxus v podobě popelníků.

Mmch: Nějaký ten kelímek se rozjel, když se auta řadila na spanilku.

A možná se najde nějaký masochista, který se při opalování vyžívá ve válení se ve vajglech. (takový ten, co si háže doma vajgly na zem, do postele, apod.)

Pro jistotu věnuji na příští akci naší slovenské sekci popelník. Jestli ho začnou používat či ne, nechám už jen na nich.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Uzavřel bych tuto diskuzi asi tak, že drobný nepořádek patří ke každému srazu. Prozatím si jej vždy každý po sobě uklidil aniž by se to musel jakkoliv řešit \"oficiální cestou\". Co se týká nošení skla na plochu tak to je jak známo každý rok zakázáno. Zatím se nikdy nic nerozbilo (rozumněj sklo se nedostalo do bazénu) a proto jsme to také nijak neřešili. Nechť si každý sám za sebe sáhne do svědomí co a kde po sobě zanechal a co si také uklidil. Tato debata postrádá smysl a vede pouze k osočování členů mezi sebou. Kdybych sem měl napsat co se mi nelíbilo za hlášky, scénky a výstupy, které se v průběhu srazu tu či onde vyskytly, tak by mi tady ty řádky ani nestačily - prostě to k takovému srazu patří.

Jelikož to sám neumím, tak prosím o LOCK. Díky!

OK, zamčeno

[upravil dne 19/7/09 Radek Hurvajz]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...