Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

405 Mi16 by Vranilinek - shanim predni brzdice Girling


vranilinek

Recommended Posts

  • O 1 měsíc později...

Tak jsem se zase trošku vyndal z peněz. Delší dobu se teď na autě nic nedělo, protože jsem jen tak tak stihal skolu a praci abych vydělal na generalni opravu kterou uz mam diky bohu za sebou.

Takze hned prvni vyplata sla na sportovní katalyzátor který jsem koupil jako bazarovy v Rally Speedpro. Je to 200 CPSI (hustota mřížky, počet děr) . Včera jsem to tam dal a jel jsem to projet.

Výsledek: Zvuk ještě brutálnější než předtím, takový ještě víc kovový. Volnoběžný otáčky šly tak o 200 nahoru. Hlavně zmizelo to příšerný drnčení a rezonace které šly z prostřed auta. Také se mi zdá, že jde auto lépe do otáček. Možná jen placebo efekt, ale mám z toho radost :super Někdy hodim na youtube video at se muzete mrknout. V průběhu tydne hodim nějaky nový fotky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 měsíce později...

Takze hydraulka spravena. Bylo to jen tim, ze utekla vsechna kapalina. Takze jsem ji doplnil a auto zase jezdi nahoru a dolu jak divy :-) Jenze bohuzel stejne ten naraz mel nejake dusledky. Odesel mi kloub na prave poloose. Nevali se nahodou nekomu poloosa doma? Nechce se mi to kupovt novy, pac m rekli 6000 za novou. A ja na to tedka proste nemam. Taky mi odesly predni brzdice, ale ty uz jsem sehnal. Tedka cekam na tu poloosu, protoze se s tim neda moc jezdit. Tak nabizejte, nebo dejte tip kdo to ma doma. Diky moc ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo jeste se mi taky v posledni dobe strasne rozhoupala a rozvzala knzole ridicovi sedacky. Jednou jsm si dal sedacku nahoru, a pak se to zaseklo a neslo to uvolnit. Az se to jednou uvolnilo, a ted se pri rozjezdu musim drzet volantu, abych se neprevratil na zada. Tak jestli nekomu doma neprebejva konzole sedacky. Tusim ze by mela byt pro vsechny 405ky stejna;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...

Tak tahle zima dala Mičku celkem zabrat. Tedka se mi konečně opravilo řazení. Měl jsem ohnutý táhla na od řazení. Ono je to tam dole strašně odkryty a ta převodovka chytne fakt vsechno co clovek trefi. Takze ted se řadí jak v sametu. Jediný co mě teď trápí je vnitřní kloub na poloose. Je načatej a dost to hučí. Takže čekam kdy se to rozsype. Takze apeluji na vsechny co se jim vali doma něco podobnýho, klidně koupim celou pravou poloosu na 4x4. Diky za ohlasy ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Take poloosa sehnana. Pomohli mi hodne v Plzenskem Rally Speedpro, kde mi sehnali v Italii firmu, ktere poslu svoji starou poloosu a oni mi poslou repasovanou za 2500,-. Takze poloosa vyresena. Tedka me trapi jina starost. Neodbrzdujou mi predni brzdice. Takze shanim predni brzdice Girling na 405. Tusim ze se davaly skoro na vsechny 405ky. Potreboval bych nekoho blizko Plzne abych pro ne mohl dojet a dat to do opravy jeste tenhle vikend. Ale kdyby to neslo tak beru i nabidky, kde by se musely zaslat postou. Tak nabizejte nejake za rozumnou cenu. Diky moc ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 týdny později...
  • O 2 roky později...
Tak jsem konecne nasel cas a pustil jsem se do interieru. Namontoval jsem volant MOMO a pedaly (kopie Sparco). Puvodne tam mely byt pedaly Momo kterych jsem tu daval fotografii, ale nakonec jsem se rozhodl pro tyto. Vypadaji jednoduseji, ucelneji. Proste se to dle meho nazoru hodi vic. Naba pod volantem je Luisi. Je dost lajdacky udelana. Ve srovnani s OMP nebe a dudy. Takze kdyz se najde vyhodna nabidka na nabu momo nebo OMP tak prijimam ;) No taky jsem vyluxoval a otrel palubni desku....to pridalo minimalne 15 koni :D

Ahoj, máš krásny voz a mám slabosť pre old model interiér.Je fakt parádny.Mám na teba otázku.Od červenej diody alarmu do prava pi prosím popíš ktoré tlačidlo je na predné a ktoré na zadnú hmlovku.Pretože ja mám len jedno tlačdlo a hmlovku ani tu ani tam.Chcem sa z toho vysomáriť :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...