Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Přední mlhovky


Cardaaa

Recommended Posts

ahoj 106tkáři :papa

tak jsem se zařadil do vašich řad.. akorát mám menší problém s kolísáním otáček a pak chcíp, ae jak se tu mockrát řešilo tak to bude tím krokovým motorkem...jinak mám ještě problém s předními mlhovkami... na páčce blinkru mám zapínání pouze zadní mlhovky přední se rozsvítí jen když rozsvítím dálková světla a to se mi nějak nelíbí :myslim nevím jestli by to šlo nějak přepojit aby se přední mlhovky rozsvítily zároven se zadní....pokud se v tom nějak vyznáte nebo by jste měli nějakou radu tak prosím dejte vědět ;) s pozdravem Jarda

[upravil dne 1/6/09 Cardaaa]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cardaaa> To co popisuješ je \"problém\", resp. vlastnost s16 a sportů s kulatejma mlhovkama vepředu. Ony to totiž nejsou mlhovky ale přídavná dálková světla :-) Což mluví za vše. Co vím, tak to nikdo nikdy nepřepojoval, ono se to přecijen hodí imho víc na dálkový ;)

Ale to se chci zeptat - dneska sem byl fábkou v HB (jsem z Chotěboře ;) a potkal sem tam 3! 106 sport - resp. jeden černej sport nahoře na Chotěbořský mezi kruhákem a odbočkou do Kotliny, jeden červenej sportík u Hypernovy a jednu - to nevim jestli byl sport nebo s16, ale vypadala velmi dobře, na náměstí v koloně. Barva taková světle modro/stříbrno/šedivá. Nebyl si jeden z nich? :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nech to jak to je .;)Musel by jsi světla buď vyměnit nebo předělat ,jelikož by jsi v mlze oslňoval protijedoucí vozidla a skrz mlhu by jsi stejně neviděl , nevýhoda dálkových světel, mlhová mají jiný lom světla .Výměna světel je snadná , horší to bude udělat el. instalaci k mlhovým světlům, pokud elektrice nerozumíš musíš to dát někomu kdo jo a pak to bude stát nějaké kačky. Vyplatí se to?:myslim;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pánové, když už se tady řešej ty mlhovky tak se chci na něco zeptat. Moje 106 mlhovkama není vybavená ale páčku má i na zapínání mlhovek. Znamená to, že elektroinstalace je na mlhovky připravená takže jen koupim mlhovky jako takový, sundám záslepky v nárazníku, tam někde bude konektor na kterej připojim ty mlhovky a svítim?? :) nebo tam ty kabely nejsou a musel bych to celý dodělávat??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 5 let později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...