Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Parkuju, Parkujes, Parkujeme ....


zabit

Recommended Posts

Evidentně někdo netuší, jak fungují zástupné znaky. Takže jen pro edukaci : HVĚZDIČKA je zástupný charakter za JAKÝKOLIV počet JAKÝCHKOLIV znaků. Otazníček je zástupný charakter za právě jeden jakýkoliv znak. Mřížka je zástupný charakter za právě jeden numerický znak. Takže pokud napíšu, co jsem napsal o jeden (můj) příspěvek výše, mohu mít na mysli například slovo BOURÁK. To, že si to někdo vyloží, jako hanlivé označení pro pánský pohlavní orgán je jen jeho problém. Pravidla jasně stanovují jak je to s vulgaritami, urážkami a podobně. Dokud nenapíši přesné znění hanlivého či (jak se dnes moderně označuje) politicky nekorektního vyjádření je jakákoliv perzekuce mé osoby pouhou buzerací. Až bude v pravidlech uvedeno, že jsou zakázány jakékoliv výrazy, které se byť s malou dávkou představivosti na straně jiného uživatele - či moderátora fóra - dají vyložit jako hanlivé a/či odporující pravidlům, přizpůsobím se (jo a taky až k tomu dojde půjde to tady pěkně do zádele).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 hodinami, Schreek napsal:

Jen pokračuj StibTaku, Tvého chování tu má spousta lidí tak akorát dost. A ještě z nás zkoušej dělat tímto zpusobem blbečky. Všichni se tu zvládají chovat slušně, tak se zkus vybíjet někde jinde...

Nikdo z Tebe blbečka nedělá. Pokud sem někdo dá fotku takhle parkujícího individua a já ho nazvu jakkoliv nenazývám tak ani Tebe, ani nikoho z klubu. Pokud je to i přesto problém, možná by to chtělo přestat si hrát na světce a pana dokonalýho. Nejsi - nikdo z nás není. Ono jak se říká - kdo chce psa bít, hůl si najde. Pochopím výstrahu či rovnou BAN v jiných situacích, ale vocaď pocaď. A nezkoušej(te) na mě tu ohranou písničku o džbánu, kterýmu se eventuelně ucho utrhne. Nepíšu sem jen výpady, píšu sem i rady, návody, různé poznatky a běžné nekonfliktní komentáře. Desítky, stovky, tisíce příspěvků. Že si nenechám dělat na hlavu je čistě moje věc, to dá rozum, že někomu to nemusí být po vůli.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tyhle výmluvy si nech pro někoho jiného. Jednou tu máme nějaká pravidla, tak je dodržuj nebo běž pryč. Sám víš, že si za Tvoje výrazy v podmínce a stejně máš potřebu provokovat. A jestli si myslíš, že Tě počet Tvých příspěvků ochrání, tak to klidně zkoušej dál ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 11 hodinami, Péťa napsal:

U zástupných znaků se dvě hvězdičky vedle sebe nepoužívají, nedávají smysl ;)

*una - tuna, kuna, luna, a jak správně píše i více znaků - žluna, struna,  ... takže ano, jedna * stačí... :) 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...