Radek Hurvajz Odesláno 20. březen 2017 Sdílet Odesláno 20. březen 2017 Šmarjá, co to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest minimaxa Odesláno 20. březen 2017 Sdílet Odesláno 20. březen 2017 co? gastronomické porno po česku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weri 605 Odesláno 20. březen 2017 Sdílet Odesláno 20. březen 2017 Náhodou.. já bych tam jen místo toho salátu dala o plátek víc tý šunky... - "maso" je maso... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest minimaxa Odesláno 20. březen 2017 Sdílet Odesláno 20. březen 2017 sorry jako, to né Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Hurvajz Odesláno 20. březen 2017 Sdílet Odesláno 20. březen 2017 před 3 hodinami, minimaxa napsal: co? gastronomické porno po česku No to ano, nějaké znaky porna tam jsou. Bleee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šalda Odesláno 20. březen 2017 Sdílet Odesláno 20. březen 2017 Třeba moje první domácí langoše :-D Bohužel musím říct že si už langoše nikde venku nekoupím, tyhle byli úplně úžasný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weri 605 Odesláno 21. březen 2017 Sdílet Odesláno 21. březen 2017 před 13 hodinami, minimaxa napsal: sorry jako, to né A co takhle..? Takhle by si spapal..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest minimaxa Odesláno 21. březen 2017 Sdílet Odesláno 21. březen 2017 (upraveno) Ale jo, když jsme to v Anglii a i ve Skotsku měli každý ráno, doma jsem to pak už moc nemusel... Já jsem jinak bezesnídaňový. Upraveno 21. březen 2017 uživatelem minimaxa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weri 605 Odesláno 21. březen 2017 Sdílet Odesláno 21. březen 2017 No vidíš..., a v pupíku tohle všechno pak stejně udělá tu housku vendelinka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest minimaxa Odesláno 21. březen 2017 Sdílet Odesláno 21. březen 2017 (upraveno) Jasný, a nakonec je z toho stejně ..... Jak říkal jeden starý vinař: "Po všetkem je stejně nakonec hovno, enom po víně je dobře!" Upraveno 21. březen 2017 uživatelem minimaxa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parizov Odesláno 22. březen 2017 Sdílet Odesláno 22. březen 2017 Tak dneska taky kroupy... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Husky Odesláno 1. duben 2017 Sdílet Odesláno 1. duben 2017 Večeře? večeře... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest minimaxa Odesláno 1. duben 2017 Sdílet Odesláno 1. duben 2017 Chuděra vyhublá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šalda Odesláno 15. duben 2017 Sdílet Odesláno 15. duben 2017 Můj první mazanec Trochu popraskal ale je to podle receptu z kluci v akci, a tam to mají taky tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendelinek Odesláno 15. duben 2017 Autor Sdílet Odesláno 15. duben 2017 Tak ,jednou se musí začít, že jo ,snaha se taky cení A už si ho koštnul? Odesláno z Samsung J 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šalda Odesláno 15. duben 2017 Sdílet Odesláno 15. duben 2017 To si piš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendelinek Odesláno 15. duben 2017 Autor Sdílet Odesláno 15. duben 2017 Hm,vypadá dobře, já bych asi dal jednou tolik rozinek Odesláno z Samsung J 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Husky Odesláno 16. duben 2017 Sdílet Odesláno 16. duben 2017 Jehněčí hřbet, reverse sear, 131°F uvnitř, tzn. rare. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weri 605 Odesláno 17. duben 2017 Sdílet Odesláno 17. duben 2017 Tak Husky poprvé bys mě fakt neuctil.. Jehněčí u mě ne... ale jinak chápu, že je to asi gurmánskej zážitek.. já rači klasiku - buřtíky na pivu... příprava rychlá..! A to čekání (naložení, pečení, uležení) za to stojí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Husky Odesláno 18. duben 2017 Sdílet Odesláno 18. duben 2017 Věrko, chápu, že každej nemusí třeba jehně nebo skopový, na druhou stranu náš zeťák to taky nemusel a bagroval jak o život. Nepoznal, že jde o jehně. Byla to zauzená roláda z kýty zabalená ve slanině, plněná slaninou a sýrem. Z tohodle bys to jehně taky nepoznala. Buřty vypadaj svůdně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.