Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zásuvka tažného zařízení


Jurko

Recommended Posts

Mám tažný,auto koupeno v německu.Včera jsem si jel půjčit vozík a ejhle.Chci zasunout zástrčku vozíku do zásuvky na autě a ze zásuvky na mě čumí asi dvacet přípojných kolíků.To jsem teda ještě neviděl.To má každý stát svoje zapojení?Se picnu.Teď teda babo raď......................zvládnu to? :myslim :myslim :myslim ???????????????????

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pozor neměn celou zásuvku...bo by jsi to nedal....jestli máš origo tažný tak tam je v té 13ti kolíkové zásuvce mikrospínač který aktivuje kontrolu světel na přívěsu,nechtěj vědět co mě to stálo za nervy abych to tažné celé sundal....než elektrika a PC dělá to co má a nepíše furt nějaké pič*viny

[upravil dne 3-11-08 Přema]

[upravil dne 3-11-08 Přema]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 8 let později...

Ahoj, o tom mikrospínači vím - tím to nebude. Zkusil jsem zapojit jenom redukci, auto hned hlásilo nefunkční žárovky na vleku, takže mikrospínač funguje. Potom jsem do tý redukce připojil vlek a vše svítí a auto je spokojený. Jenom mlhovky svítí i na autě.

Potřeboval bych vědět, jestli to někomu na 407 opravdu mlhovky zhasíná a mě to nefunguje nebo je to normální, že to nezhasíná.

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Diagnostiku mám chvilku, zatím se s ní opatrně učím, ale myslím že tam právě žádná konfigurace nebyla. Každopádně ještě na to kouknu. Zatím dík.

Kdyby mi, ale nějaký majitel 407 potvrdil, že mu to mlhovku na autě zhasíná nebo nezhasíná, byl bych vděčný :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Takže asi 407 mlhovky při připojení vleku neumí vypnout. V dia se mi nic najít nepodařilo. Pod položkou BSR v konfiguraci je napsáno "Funkce není na této verzi počítače k dispozici".

CAD00001.pdf

Zvláštní je, že mám jednotku zavazadlového prostoru (BSC) nakonfigurovanou jako nepřítomnou a v diagboxu to hlásí chybu "jednotka je přítomná, ale deaktivovaná", ale v PP2000 to žádnou chybu nehlásí a u této volby mám možnost zvolit "přítomná" nebo "nepřítomná BSI transgamme". Mám právě BSI transgamme a jednotka BSC v kufru není a je tam jen BSR, ale štítek tvrdí, že je to "BSC A01 00".

DSC_0857.JPGDSC_0858.JPG

 

 

 

Když nastavím jednotku zavazadlového prostoru (BSC) jako přítomnou hlásí BSI chybu komunikace s BSC. Když nastavím BSR jako nepřítomnou přestane fungovat kontrola žárovek na vleku. Takže mám nastaveno a i původně bylo nastaveno, BSC nepřítomná a BSR přítomná.

A v BSI jsem v konfiguraci nic nenašel co by připomínalo nastavení po připojení vleku. Je to zvláštní, když BSI ovládá jednotlivá světla včetně mlhovek samostatně a jde vyzkoušet jen zapnutí mlhovek, že nejde odpojení mlhovek při zapojení vleku nastavit...

CAD00003.pdf

Jestli s tímto máte někdo zkušenosti, byl bych rád za každé info. Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 5 let později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...