Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Komorně-pracovní minisraz P-C po x-tý


OK406

Recommended Posts

Po delší době se konal komorně-pracovní sraz P-C se členem EronixHD se svojí 406 3.0i V6:super. Přivezl mi rádia (jedno funkční a u druhého nelze naladit rádio). Při té příložitosti jsme vyzkoušeli přípravek na oživení pvc s černidlem (Tempo). Pohovořili jsme o našich 406 i všeobecně. Počasí bylo příjemné sluneční, ale času moc nebylo. Tak snad příště bude více času.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 rok později...

Po velmi dlouhé době se uskutečnil u mě v garáži komorně-pracovní minisraz P-C, jehož se zúčasnili @EronixHD se svojí 406 V6 a Honza406. Proběhla výměna přední pravé těhlice (kterou mi @EronixHDsehnal na vrakovišti v Kosovu) + spodního čepu. Levou stranu jsem si vyměnil, ale na pravé straně, nešel povolit spodní čep. Spodní čepy jsem dával Lemfërder. Počasí vcelku přálo, až na ten ,,vítr". Bohužel, času moc nebylo na delší pohovor. Ale i tak jsem byl rád, že po tak dlouhé době obnovil komorně-pracovní minisraz. Snad bude příště více času na pokec, ale i na umytí, leštění i úklid aut, jako dříve;). Kdo u mě byl, tak ví a zná.
 Bohužel, jsem zjistil, že je poškozená prachovka pístu brzdiče na levé straně. Mám již opravnou sadu, tak během týdne vyměním a zprovozním svoji 406.
Děkuji oběma za pomoc i návštěvu.

Upraveno uživatelem OK406
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 11 měsíců později...
  • O 2 týdny později...

Ano, udělalo se a i vymyslelo mnoho věcí (palubní počítač, denní světla, hlavně se vždy se vědělo jak opravit či odstranit závadu, různé úpravy a mnoho dalších věcí). K dispozici byla wapka, kompresor, 240V + 400V zásuvky, dostatel místa v garáži pro 3 - 4 auta. Uvařil se čaj/káva. Byla sranda i zábava. Ale čas i chuť druhých opadla. Takže jsem v garáži sám a věnuji autům. Čas jde dál ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 10 měsíců později...
  • O 2 týdny později...

Neumlklo. Pouze se nikdo neozve a ty co dříve jezdili, už nemají zájem nebo se neozývají. Ano, je to škoda, ale nedá se nic dělat. Taková je už doba. Tak si dělám ,,sám" nebo když se někdo ozve a zajede na pokec. Počasí pomalu spěje k příjemným teplotám, tak už i já jsem po zimě v garáži. Například tento týden jsem umyl peugeoty a dal jim kosmetiku po zimě. Navíc jsem si svoji 406 přezul na letní pneu. Využil jsem pneu utahovák  Lídlu a musím uznat, že to velmi usnadní a i urychlí práci.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...