Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Sedačka řidiče - sype se z ní drť molitanu - kde opravit ?


Wensdy

Recommended Posts

Jo, tátu to potkalo. Tak ufik kousek ze straý sedačky ze 405 a narval to tam. Nebyl jsem u toho, ale asi dobrý, po dalším kousku se zatím nesháněl :D

Edit: hrozná bolest tohohle auta a je to o tom, jak je vysoký a čklověk z něho přes ten roh slejzá, bohužel

[upravil dne 4/8/08 MatrixChose]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Po přečtení jsem se šel kouknou a mám to O.k. 5let staré, akorát je vidět levá sedačky u řidiče trochu zdeformovaná od nastupování, ale jinak nic. Ale myslím si, že zručný čalouník by si s tím měl hravě poradit a vyjde to určitě levněji, než měnit sedačku.:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Původně zaslal: Wensdy

Tak už se mi sype i ta u spolujezdce :(

Nevím jestli to pomůže ale asi před rokem jsem mluvil s majitelem Peugeot v H.B a tam přijel někdo s 307 se stejným problémem a že prý není problém objednat pouze novou výplň sedaček.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 roky později...

Dovolil bych si oživit toto téma. Taky se mi sype molitan ze sedačky, zkoušel jsem velice zručného čalouníka ve Valteřicích, který v našem okolí opravuje čalounění sedaček u dovážených aut. Když jsem mu ukázal svoji Cé osmu tak na to koukal a verdikt je, že u tohoto auta to nelze jednoduše opravit, čalounění je přilepeno k potahu, potah je přeložený kolem další čalounění a sype se to zevnitř, kam není přístup. Ještě zkusím příští měsíc jednoho čalouníka v Trutnově, který opravoval prosezelé čalounění v Citroenu C5. Pokud by někdo měl nějaké řešení s opravou tak sem s tím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nazdar páni, tento problém /melenie, výtrus molitánu/ majú všetky peugeoty, ktoré majú zvýšený okraj sedáku a pri vystu alebo nastupovaní sa cezeň prevalíte Skúšal som to riešiť /postupne 5 čaluníkov/ a každý mi vysvetloval, že molitán je prilepený k poťahu /vstreknutý za horúca do formy v ktorej už je poťahovina/ a preto to nikto nechce opravovať:bojim Aby som nekecal našiel som starého fachmana ktory to dokázal, ale len preto že mal C8 a robil to pre seba Keď som za ním prišiel s prosbou / prečalunenie/ tak sa len prežehnal:D:D a vysvetlil, že to už nikdy nechce ani vydieť:o Robil to celý mesiac, nezohnal origo látku a behom troch mesiacov mu to auto ukradli /v polsku, keď zháňal diely/ Takže sedačky budeme musieť zháňať z vrakáčov;) Nech nám je útechou, že nové modely to majú o niečo pevnejšie a hádam to vydrží dlhšie:D

Tak do skorého \"melenia:D\" páni

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...