Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

repra pod zadnim oknem


DJGUS

Recommended Posts

cus nemate nekdo skusenosti se zabudovavanim repraku pod zadni okno?

potrebuju poradit jak to vyresit..chci tam dat 2x16cm a 2x ovály....jak na to? vykuchat a nahradit mdfkem nebo jen udelat doury pro ty repraky...

budu rad za kazdej tip nebo zkusenou radu :D

dikes

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

512_tn_6.jpg

Já sem to pořešil nějak takhle. 16 + ovály sou taková divná volba. Na původní montážní místa pro zadní repro sem dal 165 - tam nejni žádnej problém. S Freeairama sem už musel kapku špekulovat. Je nezbytně nutný vyrobit pod plato MDF desku z 25!mm Je tam mezi origo papundeklovym platem a spodním plechem dost velká fuka a ty repráky taky něco vážej, tak a? se to má o co opřít. Bez tý desky se dotoho nemá ani cenu pouštět. Desku na závěr polepit kobercem, a? to nerezonuje. Maximální velikost repro je 25 cm a je to ?ip ?op. Pokud máš všechno vybavení a matroš, tak je to robota tak na jeden den.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejčko tam už nejni moc vidět, páč sou pokovený wokna. Kompletní kabeláž je tažená středovým tunelem. Dřívávěc sem to tahal prahama,ale je to zbytčně dlouhý, musí se to různace promotávat palubkou a v prahách hrozí poškození. Protahat to středem je sice větší wopruz, zejména poslední úsek pod kobercem, ale nikde nic nevadí a daj se použít kvalitnější a potažmo tlustší kabely. Jediný co vede prahem je napájení zesíku. výkonový i linkový káble vedou společně tim středem a niktrak to kvalitě zvuku nevadí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já tam mám ovály 6*9. Jediny oprus je zvětšit díry v plechu pod platem. Pod plato jsem narval tlustý molitan. Takže je plato položené na molitanu a díra je vyplněna. Repreáky teda vysí jen na platě položeném na molitanu. Jelikož tam pouštím jenom střední kmitočty tak to nemá zas takoví otřes a vůbec to nerezonuje. Navíc ty ovály taky zas tak hodně neváží. U Hicse ta deska je potřeba protože jak píše woofery jsou těžší a navíc se do nich praží větší výkon a mají větší otřes. Začali by poposkakovat a projevilo by se to negativně na zvuku. Zesík mám v kufru a tak jsem jenom tahal kabely od dveří. prahami to bylo nejjednodušší. Ale signálové mám tahány středovým tunelem. Na prahy jsou moc tlusté a je to delší .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no me se tet doma valej 16ky repra a ovaly uz vzadu jsou ale neni to tam moc napevno..a chci to napajet zesikem tak aby to nerezonovalo...asi to poresim tou mdf deskou...nakou slabsi.ty ovaly tomu snad dodaj ty vejsky..basak uz tam mam fiklej :D jo kabelaz mam taky natahlou stredovym a taky po okrajich tema tunelama aby se navzajem nerusily.dik za tipy...cus

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...