Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

ODDIE Help :)


Honza

Recommended Posts

Novy model ma svetla mensi........:(

Predelej zadni pricku (nebo jak se tomu rika) a vymen kapotu, nebo je tam nacpi a kde bude fuka, tam dej nejakou ozdobnou listu....vsak ty si poradis....;)

Nevim ale jestli neni i rozdil v konektorech..., ale ty se daji taky prehodit ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Konektory sou jiný a trochu jiný je i uchycení - tedy konkrétně vnitřní část lampy, páč jak píše Radek sou kratší, jinak vejška i rádijus sou alespoň na pohled stejný. Pokud je tam dáš tak nejjednodušší možnost, jak to šikovně masknout je udělat si jiný zadní plastový čelo, nebo si udělat celý nový zadní čelo z plechu a zakitovat a dolakovat. Jo a samozřejmě domakat usazení světel aby tam neteklo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To jsou nápady... :)

Určitě jsou o něco kratší. Na přesnej rozdíl se ale budu muset podívat v garáži, až tam budu, a to bude asi až ve čtvrtek...

Pokud jsou jen kratší, a zbylý tvar je stejný, znamená to jen předělat úchyty, dráty, a dodělat nějaké pěkné zadní čelo (nebo to rovnou zavařit a přelakovat).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak teď mám trochu dilema. Konečně jsem prorazil a ozvala se mi firma, ktera je sežene. Ale..... cena 7700,- a dodaci lhuta minimalně 2 měsíce. Puvodní cena měla bejt kolem 5500,-. Je to kotel ale šel bych do toho. Našel sem taky že hodně podobný světla má i BMW E36. Ty mužu mít za 2500,- Takže přemejšlim, jestli nebude ekonomičtější upravit z toho Bawa. No ještě uvidim.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 Venca:

No ono to zas tak slavný s těma penězma taky není. Ale když se do něčeho zapalim tak za tím prostě jdu. Ale ne zpusobem co např. předváděl člen Cabrio. Prostě si musim na všechno vydělat rukama. Takže jsem tak 14-15hodin denně zavřenej v dílně a makam. Je to sice vydřený, ale díky tomu jsem si splnil par snů :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Venca: to je to nerozumné mládí. My starší se už holt tak snadno nezapálíme, a i když, tak stejně tolik nehoříme :D :D :D

Jen se přiznej, že máš občas taky takovéhle nápady, \"udělat si radost\". I když to pak dopadne stylem \"že bych se na to nevys..., radši jdu na ryby ;) \". Nemám pravdu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 Zoby:

No popsat. Vzal sem jedno starý zadní světlo, zakitoval a zabrousil tu dražku uprostřed a nastřikal připravkem kterej na tom udělal takovej film. (řika se tomu taky tekutej igelit) Pak na to dát několik vrstev laminatu a vzniká forma. S těma vrstvama to chce opatrně. Nejdriv sem dal tři ale forma byla takova nějak pružná, takže jesm ještě dvě přidal. Pak formu očistit a zevnitř nastřikat slaboučkou vrstvou čireho laku. Ten sem pak trochu přeleštil. Taky sem přemejšlel jak udělam protikus do tý formy. To starý světlo nejde použít. Ale v jedný modelárně mi řekli, že u takhle malé formy se to dá při troše šikovnosti zvladnout i bez toho protikusu. Takže sem si vzal plynovej dvouvařič, doma sem šlohnul pekáč a udělal olejovou lazeň a topil. Do toho rozpaleneho oleje jsem pak dal kus plexi. Ono změkne a je jako z hadru. Pak se dá do formy a nechá vychladnout. Normalně by se to mělo přimačknout tim protikusem ale tan sem neměl. Ale fak to ani nebylo moc potřeba. To je asi vše. Musim uznat že se mi to pořádně povedlo asi až na po šestý ale mám jedno čirý a jedno kouřový a obě vypada dost slušně. Teď vzít světlo, seříznout barevne plexi, nějak tam napachat nějaký čočky a nalepit kryt.

............... jo ale největší sranda byla, když se doma zjistilo, ze zmizel z kuchyně ten pekač a ze je v garaži,celej zasranej od oleje. To bylo veselo :) :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, Oddie, svatá pravda. Taky jsem si skoro před 30ti lety tunil 100vku. Musela mít čtyřoko, volant z erka, na tom šílenym vejfucku koncovku z Tuzexu za 100 bonů.

Honza - já to beru a znám to. Já, ale ty poctivě vydřený prachy musím nejdřív narvat do manželky a dvou potomků, to co zbyde narvu do rybařiny (móóóc drahej kůň). Auto tunim akorát u pumpy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...