Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

ja to nechapu...


jarda23

Recommended Posts

pred chvili me kompletne vybrali mou 106...byl jsem na bezkach asi na hodku, kazdych 15 minut u auta, kolem mraky bezkaru...otevreli bez jakyhokoliv poskozeni zamku, jeste stacili vlezt dozadu, vyndat plato, projet kufr. Veci za 30 tis (digital, bundy, boty) v pytli ale radio Sony (suplik) tam nechali? Co to je paneboze za zlodeje....Muj mozna trochu naivni dotaz zni: Za jak dlouho to takovyhle magori dokazou otevrit???Jak to delaj???Ja vim ze dostat se do 106 asi nebude zas tak velky problem...jen jsem strasne nastvanej, i kdyz asi muzu byt rad ze lvicka porad mam...doufam ze ostatni takovou smulu mit nebudou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Otevřít téměř jakékoli auto je pro zkušenější autaře otázka vteřin - maximálně do minuty. Většinou Ti nepomůže ani alarm, protože k ječícím autům je už naše okolí dostatečně apatické - tzn. že nám zbývá nechávat v autě jen to nezbytné a doufat, že si zrovna to naše žádnej lapka nevyhlídne. Je to blbý, soucítím s Tebou a přeju si, a? si takovýhle kokoti zlámou pazoury, ale kudy na ně to sám nevím. Jinak se tu před časem probíralo jakési zabezpečení auta, kdy při otevření dveří někým nepovolaným se nějakým způsobem přenesla SMS zpráva do mobilu - to by ale řešilo vybrání auta třeba před barákem, ale na delší vzdálenost je to stejně o ničem. Jinak k Tvé zkušenosti se \"zapomenutým\" rádiem se Tě pokusím trochu pobavit mou osobní zkušeností z konce roku 2002. Pracovně se pohybuju s dodávkou plnou knih po republice a tak jsem si nadělal i dost kamarádů hoteliérů, z nihž jeden je v Kostelci nad Orlicí. Je to penzion na samotě, kde jsem několikrát nechal přes noc auto odemčené (pochopitelně nedopatřením) a nikdy se nic nestalo. Loni jsem se cestou na penzion zastavil u další kamarádky ve vinotéce a ze vzniklé situace vyplynulo, že mi kamarád je ochoten převézt auto k penzionu a jí si tak můžu dát dobré vínko - no neváhal jsem, kámoše jsem upozornil, že mi blbě funguje centrál a tak je nutné zkontrolovat šoupací dveře, zda jsou zamčené. Po chvíli mi kámoš vrátil klíče od auta a já se srdnatě staral o ukojení mých chu?ových pohárků. V noci jsem už auto nezkontroloval a ráno, když už jsem se oblíkal mi volal kámoš hotelier s tím, že mám vykradený auto. Seběhl jsem tedy k autu řádně zpocenej, protože jsem si vzpomněl, že jsem nejen nezkontroloval zamčení šoupaček, ale dokonce jsem si ani nevyndal z auta notebook s tiskárnou. Když jsem dorazil na parkoviště, zděsil jsem se, protože ve dveřích spolujezdce bylo vymlácený okno. Zkusil jsem šoupačky a hele - oni jsou otevřený!!!! No a za nima leží můj notebook - štěstí jak u bláznů. Tak jsem žhavil telefonem toho kámoše, co mi tam auto parkoval a když jsem se ho zeptal, jak kontroloval zamčení, tak mi řekl, že když zkontroloval šoupačky na levý straně, USOUDIL, že pravý musí být taky zamčený. Nakonec se mi ztratila bunda a starý ROZBITÝ mobil Ericsson A1018 olepený leukoplastí a návštěva lapků mě v ceně opravy poškozeného zámku a vymláceného bočního okna přišla na cca 4000,-. Jinak k inteligenci těch debilů musím říct, že na tý starý bundě leželo trafo z 12 na 220V a kabely směřující k notebooku, které museli odstranit, když mi bundu brali. Teď vím, že ani já nevypadám zrovna nejchytřejc, když takovýhle věci nechám klidně v autě, ale to je opravdu tak zapomenutý místo, že mě tak nějak ukolíbalo - no a z vinotéky se taky nechodí úplně za střízliva.;););) Tak co, zvedla se Ti trochu nálada? Holt, pokud se tu nenastoupá na asijskej model, tzn. sekání rukou, asi se s takovými návštěvami budeme muset smířit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No neviem co by si robil keby si aj videl ze ti coruju auto. Podla mna je dost nebezbecne sa ku takym chytrakom co len priblizit. Ked su schopny sa vrtat v aute cez den a nic ich netrapi tak isto u nich nieje problem aby ta niecim ovalili.

Kde to spejeme. Kym nebudu odtinat ruky tak sa toho nezbavime. JA by som takych raz za tyzden vyviedol na namestie tam by som zavolal ludi a detska zo skol nech sa pozeraju co ich caka ked budu corovat a odvalil by som im ruky, smradom.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jinak já taky přidám něco pro pobavení, už jsem to tu asi někdy psal, ale to je jedno.... bráchovi ukradli starou 316 bavoráka no a druhý den se mi jí povedlo úplnou náhodou objevit kousek za Prahou, došel jim benzín tak to nechali stát u silnice. Když jsme auto otevřeli s překvapením jsme zjistili, že tam je namontovaný rádio Blaukpunkt i s reprákem (brácha tam rádio neměl). Nevím jestli ty dotyčný chmatáci počítali s tím, že si dojdou pro benzín a zase odjedou, ale policajtům jsme neřekli, že rádio není naše, s bráchou jsme se domluvili, že za ty problémy alespoň nějaká odměna. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kamarad ktery bydli se mnou v panelaku sel jednou z hospody ve 2 rano a videl borce jak se mu hrabe v aute, tak na nej vletel, ale borec se zamknul a zdrhl druhyma dverma, zacali se honit kolem auta, najednou z niceho nic rana jako svine a pak si jen pamatuje jak se probudil o 2 hodiny pozdeji v kaluzi krve...jel do nemocnice a tam mu nasly 2mm kousek spicky noze zarazeny v lebce...nastesti nepronikl dovnitr...to nejlepsi nakonec...slo o staryho FAVORITA!!!co ty kreteni jsou schopny udelat je neskutecny...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Najlepsie na tom je to ze ked takemu curakovi namlatis a rozbyjes mu papulu tak mas problem ti ze si mu sposobil zranenie. Hadi zeleny sa s tebou o tom ani nebudu bavit. Mal som tu skusenost ked som chytil corkara ako sa odbavuje na mojom aute, dialkovym som ho zavrel, rychle som zavolal bracha, ja som sa postavil ku jednym dveram bracho k druhym a cakali sme, kadial vylezie. Rozhodol sa k brachovi ten ho zdrapol, ze co tam chce a on ze nic ze sa chcel len pozriet ako sa v peugeote sedi. Tak sme mu nakladli medzi tym prisli zeleny a bol problem, ze na aute nie je velka skoda iba ze vymlateny zamok, a ta kurva este povedal ze sme ho amlatili, co aj bola pravda, jeho pustili a ,my sme isli na vysluch. Ten hajzel nas stal oboch po 500 a este sa nam vyskieral. \\ma stastie ze sme uz nestretli. Ja neviem co s tym , chytit takych uviazat o suter a hodit do vody, a policajtov s nim.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Známej zamknul auto před domem vlezl do vchodu, uvědomil si, že nemá telefon, šel zpátky k auto, auto mělo otevřené dveře a u něj osmahlý spoluobčan. Zařval na něj táhni ty zas... kre... d......d.s.ds.. od mýho auta. Chlápek uplně v klidu prohlásil, no tak jo přídu jindy a šel pryč.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...