Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Čirá hmota


miloge

Recommended Posts

Nazdárek,

vím že jsem se už jednou ptal, ale jelikož se mi nikde nepovedlo sehnat ten dentakryl, tak by mě zajímalo jeslti někdo nevíte co jinýho by se dalo použít na odlití čirýho loga peugeotku, aby se to pak dalo podsvítit. Nebo jestli někdo máte skušenosti s tim dentacrylem a víte kde se dá sehnat. Díkas všem:cool:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Možná by sálo za to tohle nějak zkoordinovat - ideálně pes klub - možná by se z nich vymlátila nějaká sleva. Jak byste viděli to prosvícení - nějaké diody? Na co to napíchnout? Napadlo mě paralelně na parkovačky, nebo kudy?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S tim plexem fakt nevim, asi by to nebylo nejlevnější nechat to vyřezat laserem. To bych si radsi dal praci a vyrezal to rucne-zadara. A s tim pridelanim by to byl problem se silnejším plexem, ten tácek, na ktery je logo přivařený je trochu šikmej, tak nevim jestli by se plexo nezlomilo. Myslel sem, že bych to vyplnil tim dentacrylem a pak pod to nacpal svítící fólii-nebo par smd ledek, na tom uz nezalezi. A nedivte se kam bych to cpal, mam pažouta ještě s tím starším logem(94), ten lvíček je jen obrys.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 měsíce později...

Ze zadu dejte čiry super svitíve ledky a bude to ono já mam tak udělaný větrák na case a Miloge jestli chceš toho lva udělat sám tak to máš co dělat z plexi to nejde tak jednoducho a laserem to bude pěkně číry řez kdežto pilníkem ne :papa

Škoda jen že budu mít masku s tahokovem :( ale na tu už mám nachystanou lištu s dioda jak měl ve FAST and FURIOUS 2 na tom Lanceru že mu ta maska celá svitila už je to vše nachystané stačí jen dát nvou masku

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...