Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Demontáž ložiska-předního tlumiče


405GLD

Recommended Posts

Nebrec. Nevim, proc vzdycky chces na svou otazku odpoved behem nekolika minut. Tohle forum neni nejaka hot-line. Pokud neco potrebujes rychle, tak tady asi nejsi spravne... Az tady bude nekdo, kdo Ti dokaze poradit, tak to urcite udela. Takovyhle radoby ironicky poznamky Ti moc nepomuzou. Spis naopak...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Napsán autorem 405GLD

Čus lidičky, ma na vás prozbu jak se dá jednoduše vyměnit ložisko, které je umístěno mezi ,,talířem\" (stlačující pružinu) a podběhem kde je uchycen tlumič a pružina. Dík maxim.:cool:

Jak se dá JEDNODUŠE vyměnit horní uložení tlumiče? Přivezu to v Vašendovi, a řeknu: \"vyměň mi horní uložení tlumiče\". Je to dostatečně jednoduché?

Pokud ne, jde to ještě jednodušeji: zavolám mu, a řeknu: \"vyzvedni si u mě doma tu mojí popelnici, vyměň na ní horní uložení tlumičů, a zase mi jí přivez\". To je jednodušší varianta, ale samozřejmě o něco dražší :D

Pokud bys náhodou chtěl návod, jak to vyměnit svépomocí, tedy ne jednoduše, nemusíš se kvůli tomu vztekat, že ti do minuty nikdo neodpoví. Nikdo tady nemá povinnost na cokoliv reagovat, takže těmi kecy spíš každého odradíš.

A místo těch vzteklých stížností bys mohl raději zapátrat ve starších příspěvcích, tu výměnu už tu totiž Štefan popisoval...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kolegové peugeo?aci já se nevstekám ale potřeboval jsem to docela nutně. Já vím že ve foru servis nejste všichni připojeni celej den ale potřeboval jsem koupit naáhradní díly a nevěděl jsen jestli to stihnu svépomocí opravit. Mám volnou garáž se zvedákem na 4hod. a musim ještě měnit jednu poloosu. tak nevím jestli se na to nevykašlat a opravit to uložení až po dovolené.

Mam tedy dotaz nestane se nic když to ložisko nevyměním a pojedu s ním do Rakouska cca. 1.500km. Nemuže se stát že by tato závada zapříčinila další závažnější poruchy.

díky všem za odpovědi.

Maxim :cool:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To znam!Uz jsem to menil!U obou kol!Uplne rozsypany!Byli spadly ty plastovy vlnovce.Uplne se ty loziska rozsypali(Rezatej prasek).Cislo tech lozisek jsem nekde mel,ale ted nevim kde.Ale urcite ti poradi u WWW.MATEZA.CZ Menil jsem to sam.Musis rozebrat tlumici jednotku.Vyndaval jsem to tak,ze jsem si udelal lana s jednim koncem zatemovanym a druhym volnym s objimeckou se svernym spojem.Prostrcis zezvrchu miskama az po spodni misku.Navleces lana a zatahnes objimky.Pak povolis sroub sverneho spoje na tlumici a ele.+hadicku das pryc.Pak zvednes auto u toho kola.A celej tlumic ti vyskoci(sklepes).pak nahore srouby a mas to venku.Rozebirani tlumici jednotky jsem delal pres hever na zemi mezi futrama baraku;).Povolis tu matici uprostred a povolovanim vysunuteho heveru(delal jsem to nalezeto!!!!)se to cele povoli.Muzes menit jak tlumic tak i to lozisko,ktere sedi v tech miskach.A das to zpet.Me to trvalo s natiranim 35 min jedno kolo.A to jsem se u toho flakal :P.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...