Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

XENONY


Guest MMMMM

Recommended Posts

Vcera jsem se dival v baumaxu na zarovky xenon, stoji kolem 650 Kc /par.Proc nejsou vhodne do provozu CR,jak sviti v cem je rozdil a kdyz me zastavi policie pozna to na prvni pohled?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Proc nejsou vhodna pro provoz v CR? - Vyrobce asi tusi do ceho je cechacek schopnej to namontovat :mad: - Zrovna vcera me jeden debilek malem \"uskvaril\". Docela jsem chtel vedet co to bylo za auto - Panove, byl to zigul!! - Grrrrr:mad::mad::mad::mad:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, ja se v patek vracel domu pozde vecer (cca 19 - 22:00 a 150 km) a od tech 20:00 jsem potkaval takovy ty nablejskany \"sunky\" (120, ziguly, Golfy I, ...) plne excelentnich zokeju. Je fakt, ze na silnici zari. Holt osviceni ridici. (proste tuning... kdyz mam v haji tlumice a nejede mi to, alespon si tam dam zupr zarovky, ne vole ? Tlumic vyjde na trojku par, zarovky na tri kila... a navic, tlumic neni videt :D)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

myslím že do klasických pravých xeonů budou mít daleko, co jsem tyhle žárovky viděl tak bývaly s nádechem modrý barvy na pohled, ovšem těžko soudit jestli modrý odstín není na úkor kvality svítivosti, osobně mi přijde že jo. Tohle co jsem řekl platí pro žárovky cca 130 kč/kus, třeba ty tvoje co si viděl za 650 budou kvalitnější a nebo jsou to ty samý jen předražený, čerti vědí

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ještě pokud se nepletu se tu podobný téma probírala, tak se zkus podívat, třeba najdeš nějakou věcnou zkušenost a doporučení

Záleží taky na co to chceš, jestli na parádu že to hezky vypadá či na lepší světlo (v tomto případě bych spíše pokukoval po těch Osram +50%)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...