Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Otazka hlavne pre kolegov z SR o AAAAUTO


qity3

Recommended Posts

Já bych ty AAAčka zas tak jednoznačně NEZATRACOVAL !!!! - je to jako v kterémkoli jiném bazaru (tzn. můžeš mít štěstí na hezkej kousek stejně jako Ti může padnou oko na 3x havarovanej auťák). To, jakou AAAčka mají pověst souvisí s razantní reklamou a počtem obchodů, které tato firma denně realizuje. Myslíš, že novináře bude zajímat, žes u Franty Vopršálka v Horní Dolní koupil auto fyzicky o 5 let starší, než je udáno v TP a ještě k tomu s vystřelenýma zamaskovaným airbagama?? Možná - ale jen pokud budeš mít štěstí a novinář zrovna nebude mít jiné téma - protože koho zajímá nějakej Franta Vopršálek??? A když Franta prodá jedno auto denně (tzn. 20 měsíčně) a 10 z nich budou podobné s*ačky (což je 50% jeho obchodů), pořád to nikoho zajímat nebude.

Pokud AAAčka (ESA apod.) bazary prodají 20 aut denně a z toho bude denně jedno problematické, tak je to pořád pro media zajímavější (protože AAAčka každý zná a dá se tedy lehce získat pozornost širšího spektra klientů), ale ve finále nejsou horší než první případ.

Resumé? Pokud se Ti auto v AAAčkách líbí, klidně se na něj jeď podívat (pokud tomu sám nerozumíš, tak samozřejmě s mechanikem) jako bys jel do kteréhokoli jiného bazaru a tam si auto v klidu pořádně prolez - ber top tak, že pokud koupíš a dáš z ruky peníze, tak je to povětšinou nevratnej krok (a to v AAAčkách, u Franty Vopršálka i od soukromníka na inzerát z Annonce)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já osobně jsem si to svoje koupil v AAA pobočka Chomutov a musim říct že jsem jak s autem tak jejich přístupem k prodeji a zákazníkovi spokojen.Koupil jsem 307 2,5 roku starou a jeho technickej stav,víborný.Takže určitě bych je,jako AAA,nezavrhoval jako špatného prodejce špatných aut.Hlavně při koupi auto pořádně skontrolovaz.Výhoda u AAA a jiných větších bazarů je možnost prohlédnutí auto na rampě,kdežto u malích tato možnost většinou odpadá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kolega vykládal,jak jeho známá měla auto z AAA Ostrava.Před koupí měla s sebou svého automechanika,na rampě to tam měli a paráda:super Do té doby,než se ji auto rozpůlilo na přejezdu a dodatečně se zjistilo,že bylo po bouračce svařované,ale moc šikovně udělané.:myslim Krom toho ji AAA samozřejmě před koupí ubezpečovalo,že t\'uknuté nebylo:roker Ale na pohled tam maj autka vážně moc pěkná..:super

[upravil dne 23.3.2008 peugeotkovic]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já si myslím,že je to jenom o štěstí na co narazíš.Jak už psal Medvěd v AAA prodají za měsíc 50 aut a 10 má třeba nějaký problém a někde v malém bazaru prodají za měsíc 5 aut a 1 je problémové,ale ve finále je to stejné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: Martin.405

kuci ruku na srdce, komu se 307ma nesere?

jinak ale co sem slyšel v práci od borců co jezdí i na slovensko, tak našia bratia zo slovenska sou prej pěkný jelita, trochu bych se bál neprofesionality.. ale osobní zkušenost nemám

[upravil dne 23.3.2008 Martin.405]

no a my si zase myslime ze ste jelita vy ale od borcov to nemame:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...