Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Tohle je na udaní za klamání spotřebitele


Mišak

Recommended Posts

Původně zaslal: Mišak

Motor z 405 1.9TDi:bojim:D:bacha

http://www.aukro.cz/item330995906__peugeot_205_.html

[upravil dne 20/3/08 Mišak]

a proc? normalni clovek se u toho zasmeje a magorum co neco takoveho shani to bude fuk... ale tem se to zase bude zdat drahe, resp. na to nebudou mit :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Úúúúúúúú...................to snad není ani možný.......ale lidi napáchaj i horší věci..........:bacha:bacha TDi ze 405, výkon motoru 48kW :D:D co to je za blábol:D:D Teď by to mělo mít teda 66, 48 na 1.8D :D:D:D A cena \"kup teď\" mě skoro rozsápala smíchy:D:D:D:D:D:D:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je typický. Týpek, často s ještě teplým řidičákem, vytuzí své první auto, aby byl drsnej. Většinou si postaví olaminátované ultramegažihadlo o brutálním výkonu 48 kW (když tak o tom přemýšlím, tak mi to přijde spíš jako motor z Fóbie 1.2 HTP, ten má papírově 47 kW :D), po čase a velkém sebezapírání usoudí, že to opravdu zprasil k nepoužití (byť si sám často nalhává coby důvody prodeje, že potřebuje něco většího, atd.), tak to hodí do bazaru, aby se mu nějaké peníze za tuzing vrátily. Většinou se nevrátí, protože se obvykle naštěstí nenajde nikdo dostatečně pitomej, aby to koupil. :) A pokud to někdo koupí, tak akorát nějakej podobnej týpek (ovšem ne za tyhle prachy), kterej to stejně po cestě z diskotéky v rozesměje o strom. :)

Když někde na fórech vidím dotaz typu \"jsem začátečník, potřebuju poradit, jaké si mám dát na auto křídlo. A kolik stojí tuningový spoiler?\", dostávám záchvaty hysterického smíchu. Nehledě na politováníhodné nepochopení významu slova \"spoiler\" dnešní mládeží, která nazývá spoilerem to, čemu my ostatní říkáme nárazník. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: subin

nevidím důvod proč by tam nemohl být intercooler,lze ho dát do každého TD.Osobně bych ho také nekoupil,zbastleninu po někom :bojim:bojim

Počkej to chceš říct že když na 1.8TD v 405 mam IC tak ho mam nazívat TDi?To asi né podle mě je o ičko jako že je to eltricky řízený vstřik ne?

Oprav te mě když tak někdo

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Klamání spotřebitele ne.

Pokud by to chtěl někdo brát do detailu, tak porušuje vlastnický práva.

TDi = turbocharged direct injection = motor s turbem a přímým vstříkem, přečemž ani není daný jestli jde o naftu nebo benzín.

TDi je registrovanou ochrannou známkou VAG ale vzheldem k tomu, že to používá ten název jenom z identifikačních důvodů, neporušuje ani to.

IC s tím nemá už vůbec nic společnýho...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...