Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

voda pod zadnym sedakom + v podbehoch


nrpetonr

Recommended Posts

zdravim pani. potrebujem poradit s vodou pod zadnymi sedakmi, ktora sa tam dostava cez zaslepky (vid foto) a je jej ozaj dost, pena medzi kasnou a samotnym sedakom je uplne mokre, plus uplne pocujem zblnkanie vody pri rozbehoch a brzdeniach... cim to je a ako sa toho zbavit?

[upravil dne 17.3.2008 nrpetonr]

post-0-14109599470126_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No nevím, ale měl jsem ten samej problém, ale voda se mi tam dostávala kolem těsnící gumy kolem dveří. Stejkalo to podél opěradla po tom plechu a všechna voda se usazovala v těchle místech. Po tom, co jsem trochu upravil gumu pomocí silikonu je klid. Jestli se ti to tam bere od spodu, tak to zkus přetěsnit v těch místech taky silikonem:myslim Jinak ten sedák jsem sušil snad týden:bojim

[upravil dne 16.3.08 MJSytic]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tu rezervu som uz pozeral, aj ostatne mozne zdroje ako sa spomina vo viacerych podobnych prispevkoch, ale myslim ze ja mam iny problem. rozmyslal som nad tym, a na tom mieste sedaka je to asi len \"vrchol\" ladovca. zda sa mi, ze mam plne podbehy vody, nakolko pri pohyboch ci brzdeniach mi citelne voda prudi hore a dole a zda sa mi, ze ten zvuk ide prave z podbehov... skusil som auta zaparkovat hore kopcov a zo zadnych podblatnikov mi veru pomaly vytekala voda a nasledne uz ten zvuk nebol taky pocutelny... moze to byt vodou v podbehoch? ak ano, ako sa tam najpravdepodobnejsie moze dostat (pricom je jej ozaj vela)?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...

Tak jak tu píšete tak to mokro jsem vyřešil jednoduše.Koupil jsem silikon a přetěsnil jsem všechny díry a snad bude klid.Jak u pásů tak i u rezervy.Těch dir je tam nějak moc.Ale ted pršelo a nemám tam nic.Tak držím pevné nervy.Já už nemohl.Chtěl jsem mého miláčka rozkopat!! Tak je to super.Voda nikde!!! Pokud budete chtít poradit tak icq:366733604.stálo mě to 130kč.silikon pruhledný a je klid.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...