Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zapsani 15-tek do TP


oni

Recommended Posts

tak jsem se dnes byl zeptat u nas ve peugeotu jak to chodi s tim dopsanim a bylo mi receno,pokud chcete zasat rozmer ktery se na auto daval bezne (v mem pripade 15) tak staci kdyz oni vystaveji nejaky ,,dopropis\'\' a s tim staci dojit na isnpektorat. vetsina to asi vi,ale stejne jsem to sem jen pro informaci dal...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

he, nechci ti kazit radost ale myslim ze jediny kdo muze vydavat tyhle typovy listy je Peugeot CR. Pokud si nekoupis novy kola s typovym listem o cemz pochybuju. Takze at si o to zazadas kdekoliv po CR tak to jde do Prahy a oni ti to bud povoli nebo nee.. Teda spis nee, na moji bejvalou 306 1.6 to nepovolili a ted znamymu na HDi taky ne. :nevim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no ja si taky zatim neraduju,uvidim v ten patek jak to dopadne,aspon uvidime jedna peugeot servise,kde mi tohle presne rekli.... jinak ten postup pak rikal jen kdyby ty kola byli moc velky,jako kdybych ja chtel treba 17,ale hadat se nechci a uvidme v patek,hm?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak jsem vcera byl v peugeotu a dotycnej pan mi napsal normalne papir kde schvaluje jako zastupce peugeotu montaz 15 tek na auto,podpis,razitko,vinko auta a s tim jen na inspektorat!takze jeste ted co na to povedi na inspektorate!

jen pak ze na 306 se davali 6 palcova kola a ja mam 6,5 jestli to je velkej problem,pak na technicky spise budou kontrolovat rozmer gumy a nepoleze pod auto nebo nebude sundavat kolo,aby nekde zjistil ze to je 6,5? a jeste jeden dotaz,jakej je rozmer pneumatiky na 15 na 306 origo? 195/55 r15??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: Béďa

oni: tak to ti gratuluju.. :) no 16ky se tam nedavaly ale zapsat by to nemel byt problem, teda nevim jak u Peugeota.. kdyztak si koupim novy 16ky i s typovym listem..;)

no jeste neni vyhrano,pokud prijdu na inspektorat a tam rekne ne,tak papir z peugeotu mi nic nepomuze,tak jsem zvedavej,podam info zase za tyden!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tiež zaujimave info pre mna teda mam 15\" ale viem že trebarz 307SW davali od vyroby 16\" a tiež by som chcel 16\" takže asi skusit podobny postup na slovensku ked chcem normalne mať 16\" hm.. no nič nieje len tak darmo ale som teda zvedavy ako to dotiahneš do konca verím že uspešne :super

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

takze dalsi informace, byl jsem na inspektorate a tam mi rekli ze ten papir od peugeotu by mohl pouzit pokud bych v technicaku nemel zapsanou zadnou alternativu,ale jelikoz tam alternativu uz mam,tak s tim nic nenadelam! musim ovsem rict ze pan byl velmi ochotnej coz se v dnesni dobe uz vubec nevidi a poradil mi ze si mam napsat rovnou na peugeot do prahy, a ze v mem pripade v tom taky nevidi problem!tak sem psal do prahy mejla aby mi poslali informace a zatim nic,doufam ze se ozvou!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no pan na inspektorate rikal,ze budou chtit poslat faxem technicak! v praze to pry posilaj do francie a pak to jde zpet,takze sem se pomalu smiril ze to zapsani nevyjde,ale zatim me to nic nestoji,tak proc v tom nepokracovat! spis me nastval v peugeotu u nas ze ti neco reknou,pri tom to prej musel vedet ze to je k nicemu,pac videl,ze mam v technicaku zapsanou alternativu!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, tohle je teď u mně taky aktuální. Nějakýho mamlase ve Francii totiž napadlo, že verze Roland Garros bude JEN na 14\" discích, bez ohledu na motorizaci (což je fajn, protože mám například vepředu velký kotouče, kde je brzdič od 14\" disku vzdálenej asi necelý dva milimetry). Zajímavý ale je, že moje motorizace ve slabších výbavách (XS) může mít i 15\" a snad tuším i 16\"; 206 GTi 180 (u nás známé jako RC) může mít dokonce v sérii i 17\"! Takže řeším, jestli má cenu nechávat zapsat 15\", který jsou jinak na 206 úplně normální.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...