Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

kupit 1.9d ,1.9td alebo hdi?


borisxxl

Recommended Posts

Toho jsem si právě všimnul ale jen tak jako \"o tom si myslím svoje\" ale víc nevím. Zajímá mě to proto, že v práci mají 3 chlapi HDI a slyším od nich jen samou chválu, ale je fakt že zatím neřešili žádnou poruchu. Osobně bych se HDI bál ale je to proto, že jsem zvyklej si lecos na autě udělat sám a tady se člověk bez diag. asi neobejde, no a pak ty ceny dílů. :o:o:myslim:myslim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: borisxxl

no ono to bude semtam sluzit aj ako rodinne auto sa trocha bojim toho vykonu ked sa tam 5 ludi nasackuje, nebude to uz moc lenive ked tam budu ty piati ludia?

Co je to lenivé? Pro někoho je lenivé auto co udělá 200 a zrychlí z 0 na 100 za 8s, pro jiného je závodní stroj co jede 160 a zrychlí z nula na 100 za 25s.

Ale teď vážně. Mám ho v kombíku a i když se nasáčkuje plná zátěž, není to tak hrozné. Sice na předjetí potřebuješ o něco delší kus, ale na dálnici udržíš i 130 kopec nekopec. Rychlostní limity udrží a dopravu s ním brzdit nebudeš.

Pokud chceš \"závodit\" jdi do HDi nebo minimálně 1.6 benzínu.

1.9D je prostě motor na pohodovou jízdu za rozumnej peníz.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

boris: ja mam 5dver 1,9D 98ka rocnik najazdene 107tis. ide dost slusne. ako pise RichVa ked roztiahnes kvalty tak nieje problem ist ani kopce. Fakt ked som kupoval tak som tiez mal obavu ako ty ze to bude lenoch a nic to nepojde. Som snim spokojny. P.S. mozno o nejaky mesiac bude moje napredaj. Ak by si mal zaujem mozme popisat, napis na forum mail. Ahoj

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: borisxxl

hmm a ten HDI som videl tu u vas v cechach za 99000kc ,r.v2000 najazdene 138000km 66kw, vypada celkom dobre, je to normalna cena? oplati sa do toho ist?odradzuje ma hlavne u toho hdi ,som tu cital ze drahsi servis.ako je to s poruchovostou u tohto motoru?

Všetky autá sa kazia. Čím je jednoduchšie tým má menšiu šancu na poruchu. Ak chceš lacné auto a lacné vozenie tak ber to D. Diely sa dajú kúpiť aj pomerne lacné a na tom D ich je najmenej.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...