Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kontrolka Air Bag


Utrecht

Recommended Posts

Nazdar Pežoťáci. Mohol by mi niekto poradiť čo mám urobiť aby mi prestala blikať kontrolka Airbag na prístrojovke? Už som sa dozvedel, že je to asi v tom prepojení pod sedadlom vodiča. Tak som rozobral napružil tie kontakty no vydržalo to asi mesiac a keď som posunul sedadlo vodiča tak to zase začalo blikať. A keď to bliká tak sú údajne mimi prevádzky oba airbagy. Ak má s tým niekto skúsenosť poradte mi prosím.

[upravil dne 14.3.2008 Utrecht]

[upravil dne 14.3.2008 Utrecht]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: Utrecht

Nazdar Pežoťáci. Mohol by mi niekto poradiť čo mám urobiť aby mi prestala blikať kontrolka Airback na prístrojovke? Už som sa dozvedel, že je to asi v tom prepojení pod sedadlom vodiča. Tak som rozobral napružil tie kontakty no vydržalo to asi mesiac a keď som posunul sedadlo vodiča tak to zase začalo blikať. A keď to bliká tak sú údajne mimi prevádzky oba airbacky. Ak má s tým niekto skúsenosť poradte mi prosím.

a co to jako hlida ta kontrolka \"vzduch zpět\" ???:myslim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: Dalick

4 bure_406

hnidopichu!

A co \"vzdušná záda\" ? :P

jakejpak hnidopich ?! ... bohuzel ma znalost slovenstiny neni z nejlepsich a na moment jsem skutecne znejistel, jestli tazatel skutecne hovori o airbagu s nebo o ventilatorech integrovanych v sedackach bo mi nebylo jasny jaka je souvislost mezi posouvanim sedacek a kontrolkou airbagu :cool: ... a cely mi to doslo az ted, dyt ja mam v sedackach taky vlastne airbagy, teda v prednich ... :D:D:D

[upravil dne 12.3.2008 bure_406]

[upravil dne 12.3.2008 bure_406]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taktéž mi bliká kontrolka airbagu ,prošel jsem snad všechny spoje co by mohly být poškozené i pojistky vše jsem zkontroloval a prostříkal kontoxem. Nechce se mi to spájet dohromady na pevno existuje ještě nějáké jiné řešení?? Napadá mě ,co ten vypínač na airbagy nemůže být poškozený? Víte někdo jestli má obvod úplně vypínat anebo jen mění odporovou hodnotu.:myslim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taktéž tuten problém:roker A po určité době jízdy zůstavá svítit.:aut No je to kabel od pyropasů a jelikož mi dosti napršelo do sedačky a ja ji musel odpojit a rozčalounit a vysušit tak to nejspíš načetlo chybu na PC. Zkoušel jsem několikrát odpojit a čistit A BATERKU VYPÍNAT ale vše marný,marný,marný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na diagnostice motoru jsem byl a tam závadu jako nenašli :grr snad prej ten vypínač airbagů jestli je v pořádku. Já ho proměřoval a pouze mění odporovou hodnotu. Není jako vyínač světel zapnuto/vypnuto. Tak teď fakt nevím co stím vyndání žárovky z palubky beru jako poslední možnost a prohrát se mi moc nechce:mrk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pokud se to odpojí při vyndaném klíčku (ideálně při vytažené baterii) a pak zase připojí jednotka nic nepozná ;) a když se to spojí špatně skočí to do závad trvalých po odstraněná (opravy spoje) kontrolka zhasne a zava je uložena jako dočastná (historická)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: jjjirkaaa

Původně zaslal: genzer

no ja mel bagy obdpojeny u 406ky nekolikrat(jak v sedacce,tak volant) a vzdy po pripojeni zpet kontrolky zhasly

Jen se zeptam jestli si s tim odpojeným jezdil a zda jsi odpojoval

při vypnute či zapnuté baterii.

vyndavam jen pri vypnutem zapalovani(vytahnu klicek a pckam par minut) a jezdil jsem i bez bagu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja som tie kontakty už niekoľko krát čistil a pritláčal. Vždy to vydržalo tak mesiac neblikať. Keď som však posunul sedadlo tým sa asi nejako pohli káble a zasa to začalo blikať. Tiež sa mi to veľmi nechce spájať napriamo ale asi budem musieť, lebo keď bliká kontrolka airbag tak je nefunkčný a na diagnostike ti neukáže ktorý je nefunkčný. A to je dosť veľké riziko tak jazdiť.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...