Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

PLASTIC PEOPLE OF THE UNIVERSE V NÁRODNÍM DÍVADLE


Medvěd

Recommended Posts

Od bráchy jsem dostal k svátku lístky do Národního dívadla na hru ROCK´N´ROLL a tak jsme včera s Helčou vyrazili za kulturou. Neradi chodíme pozdě, takže jsme před Národním divadlem byli už více než půl hodiny před začátkem. Pohodlně jsme se usadili na místa a najednou, cca v 18.35 vstoupil na pódium Vráťa Brabenec a další Plastici a švihli si 25 minutový koncert, takže nově příchozí diváci museli mít nutně pocit, že jdou buďto do nějakého rockového klubu nebo že prošvihli začátek představení. Pro mě (ač nejsem žádný extra rocker a tuto hudbu jsem v mládí opravdu neposlouchal) to bylo velice příjemné překvapení - konečně si někdo všiml, že chodím téměř všude včas a tak jsem byl odměněn.

Jinak 3 hodiny trvající divadelní hra je pohledem na to, co se dělo v Československu v 70. letech, proložená skladbami Pink Floyd, Velvet Underground a právě Plasticfů, kteří pak ještě zahráli živě na konci. O hře se dá jen těžko mluvit konkrétně, podle mě je nutné si obrázek vytvořit sám (mé názory byly jemně rozpolcené, ale třeba Helče se to nelíbilo vůbec).

Závěr:Chcete - li vidět naživo Plastiky v Národním a má - li Vám co říct hra o době, kdy nebylo normální jít do obchodu a koupit si desku jakékoli oblíbené skupiny a kdy se dělaly koncerty pod dohledem STBáků, tak do Národního vyražte - myslím, že odejdete spokojení.

URČITĚ ALE PŘIJĎTE VČAS, TEN KONCERT JE SOUČÁSTÍ PŘEDSTAVENÍ

[upravil dne 10/3/2008 Medvěd]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...