Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Brzdovka


Marty

Recommended Posts

Zdravim! Občas na mě mrká kontrolka, která taky signalizuje zataženní ručky. Co jsem tady zjistil, tak je to nedostatek brzdovky. Není jí tam málo. Je jí míň než mezi rysky. Ale nikdy jsem tam brzdovku nedolejval, tak nevim jakou koupit. Je to při tom množství jedno nebo je třeba jeden typ. Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Napsán autorem Dave_k

Jedno to není. Brzdovka by se měla měnit po dvou rokách, alespoň uvidíš co je v trubkách za sajrajt. Jsem zíral co z toho teče za humáč to s brzdovkou nemělo nic společnýho.

Hm...mi povídej...bohužel....tohle je druhý auto v domácnosti. Jezdí s tim všichni a nikdo se o to nechce starat, tak to zbylo na mě:mad: Už jsem na výměnou taky přemejšlel. Dá se to zvládnout doma?Nikdy jsem to nedělal:(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo nechá se to udělat doma, ale aby u toho byli nejmíň dva. Jeden šlape na pedál, druhej lítá kolem odvzdušňováků a dolejvá novou kapalinu. Jo a bacha a? neukroutíš zatuhlej ovzdušňovák. To je potom pakárna to odvrtat a vyříznout závit. Dobrý je aby utoho byl někdo kdo už to dělal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na vičku kde dolievaš brzdovku je napisana specifikacia.Napr. DOT3 {4}.Ta je pre Teba dôležitá.Musiš tam naliat tu istu spéciu ,lebo budeš ma? problem s brzdením.To odvzdušnenie neni problém.Ty povolíš odvzdusnovák,na ktorom máš nasunutú hadičku {priesvitnu}a druhý koniec máš ponorený v nadobe s kvap.,aby si nenasal vzduch.Druhý začne nepretržite stláča? pedal.Ked prestanu ist bublinky,pri zatlacenom pedale zatiahneš odvzdušnovák.eta vsjo.:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...