Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Co si vybrat..?


Jessie

Recommended Posts

Nemůžu se pořád rozhodnout kerý auto si vybrat.... V nové práci toho hodně najezdím a necce se mi proto ničit mýho mazlíka RCčko :D Rozhoduju se mezi P 207 SW (OUTDOOR), P 307 SW, Fordem Mondeo Combi nebo VW Passatem Combi :roker ...? Všechny varianty buď nový nebo max rok jetý... Tak bych rád poprosil a nějaké vaše rady pro a proti a podobně...

PS: jen pro informaci RCčko neprodám !!! :aut

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi je i dulezity, jestli ma to auti mit ekonomicky provoz ci nikoli. Mondeo je vic nez neekonomicke - myslim tim provoz, meli jsme a stacilo. Spolehlivosti nesaha 307me ani po paty. 207ma bude mit nejjekonomictejsi provoz (dle meho nazoru), ovsem zase na ukor mista. S VW zkusenosti nemam zadne, takze ja bych volila 307mou nebo VW;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja bych se ty 207my nebal. Spotreba v poho a prostorne to je taky docela dost. Prijde mi o dost vice nez 206ka. Pohodle to je celkme pekne, v zatackach drzi a i clekme to upaluje. Dokonce jsem byl velmi mile prekvapen schopnosti podvozku, co vydrzi... 307ma break je vice houpavejsi a lepe odhlucnena, co se tyka podvozku. A ui 207my mi prijde ze je prijemnejsi interier. Asi bych sel do toho outdoora

Ja mam co povidat coz :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jak je to u 207SWecka vzdau nevim, u mojej je to vzadu velka bida, ale v predu je teda miesta hodne. jednoduchy stredny panel nezavadzia. podvozok ako pise nadomnou je vcelku vydareny. a prezmenu zase jedno minus a to je ten odpluvaci vyfuk. tiez mohla by byt lepsie odhlucnena, v 130 uz dost huci vietor. aby som len nekritizoval :-) v predu sa sedi naozaj prijemne, aj prevodovka ma prekvapila, cakal som nieco horsieho ako zvestovali legendy .:) ovladanie je viac nez prijemne. toz, je to na tebe.:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: Marlin

ja nevim jak kratka, ale outdoor je dobre odhlucnen co se tyka vetru. Ve 150ti neni skoro slyset vubec nic.

Ale je prabda ze vzadu tam je misto na striu. ALe pokud budes jezdit sam, tak bych to zbytecne nehrotil.

VW passat..... jednoznacne, a ked nebude, tak ani mondeo neni spatne.....obi dve som jazdil dlhsu dobu tak viem....otec passat combi1,9 tdi aj ked stare rok 99 a kamarat mondeo combi 2,0 tdci 116 PS 2004,,,tiez super zvezenicko....na passate mame nadrulane 198 000 km a nic sa nemenilo....len ramena na prednej naprave, pravidelne olej,filtre.a to co tomu treba..... motor ide krasne , bez akych kolvek cudnych pazvukov.....nizucka spotreba cc 5,3 l /100 km pri otcovej nohe...nikde to nenahana viac ako 110 km....len poriadne sa starat a dat tomu co tam treba....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

teda, vaše starosti bych chtěl mít ... odcházejí vstřiky, odcházejí čerpadla, odchází auto...

... nechť si dotyčný koupí více než třicetiletou Š100 a na vlastní kůži pozná, co je to spolehlivost :)

Pokud někdo nenapíše, jak to bude s ekonomickým provozem nového vozíku - tj. kdo,co a kolik platí resp. neplatí ... a jaký bude roční nájezd, můžeme se jenom hádat.

Osobně třeba při nájezdu 60-100 tkm ročně budu preferovat vypolštářovné, velké, pohodlné auto s rozumnými náklady a neutavitelným motorem, než neějaké hopsadlo do města. A zase jako nemajetný student půjdu do toho hopsadla, s tím, že ekonomika provozu je nade vše, i nad pohodlí.

Těch 80 tkm ročně mimochodem znamená cca 2 měsíce ve dne v noci (24 hodin denně) strávených v autě. Jaká je to část roku, nechť si každý dopočte sám :)

... myslím, že rady jsou zbytečné - dotyčný si stejně vybere podle ceny, najetých km, stavu vozíku, jeho dostupnosti, prestiže značky, vzhledu a ekonomiky provozu.

Mmch: Oktávka PDI má sice nejlepší diesel v celé galaxii, ale jinak je to \"Holzbankklasse\" ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud bych si kupoval nový auto tak bych prděl na to jestli se o něm vykládá, že odchází čerpadlo nebo vstřiky.

V malým Pgt bych nechtěl jet štreku, Passat je obyčejný lidový vozítko takže bych taky šel do Mondea, nejlíp nějakej nejsilnější benzín.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...