Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nevíte někdo, kde je nejbližší vrakoviště Peugeotů na Moravě?


Luccas

Recommended Posts

Něco mívají v Olomouci - tuším, že se to jmenuje Autoland Morava (ještě jsem neměl tu čest tam zavítat). Já osobně beru většinu věcí v Ostrožské Nové Vsi - sice malé vrakoviště Peugeot-Renault, ale zato super přístup a skvělé ceny (naposled jsem tam byl dneska pro vstřikovací trysky). Jinak taky Brno Schrottcar, ale tam mám jen a jen negativní zkušenosti.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Moje zkušenosti ...

Autoland v Nedvězí u Olmika. Párkrát jsem tam něco bral, ale dojmy jsou rozporuplné. Někdy mi přišlo, že je to drahý, někdy že to bylo v pohodě. Nevím, jestli cenu stanoví od xichtu a momentální nálady... Ale v celku se to dá označit jako \"rozumná\" alternativa dílů na auto.

V Brně Schrottcaru jsem byl a odradilo už jejich jednání. Což o to, dalo by se to zkousnout. Díly prodávají za šílený ceny. Takže nad nima jsem zlomil hůl a tam už nikdy nepáchnu.

Ještě k Olmiku. Na Peugeoty je malý vrakoviš?átko na ulici Svatpluková. Zatím jsem nic nebral, protože jsem nepotřeboval. Ale co jsem zjiš?oval ceny tak byly velice vstřícní jak tou cenou, tak i jednáním...

Z dosavadních zkušeností rovně nejlepší je se podívat do soukromých inzerátů. Většinou se člověk podstatně líp domluví s lidma než na vrakovištích.

Jen taková perlička. V Autolandu nabízel zrcátko za 1800 a nové kamoš sehnal za 1200. Takže někdy je to veliká divočina :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

neni to autoland, je to přímo v bystročicích a zkušenost? kupoval jsem klima hadice na 206-ku nove jsou za 5000,- a tam za 1500,- v super stavu, mají tam všechno pod střechou, tak nehrozí, že to půjdou odnněkud zvenku demontovat nebo ještě hůř-uskladněne venku. Ty hadice fakt jak funglovky a ani nedoohybane zatim jsem u nich kupoval jen tohle, ale myslím,že by to stálo za pokus. čau

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...