Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Řemenice


genzer

Recommended Posts

jiz delsi dobu me házi remenice,nic drastickeho,ale chtel bych ji vymenit.podle service boxu stoji 2200kc,coz je slusna cena.Otázka zni,podle obrazku tam jsou jeste u te remenice nejaky soucastky(c.18,11,7,8,9).musi se ty soucastky objednavat k te remenici taky?

post-0-14109599080491_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

podle popisu v service boxu lze snadno zjistit, co je která součástka, zda-li pojistná podložka, matice, nějaký kroužek. Pokud budeš chtít měnit řemenici, vyměň zároveň i řemen nebo aspoň zkontroluj, není-li popraskaný, a když budeš u toho, vyměň i napínací kladky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: slayer83

vim že to sem nepatří ale nerad bych zakládal new téma.... kolik stojí udělat komplet rozvody ( kladky, pumpa ) Já jsem se ptal kolik stojí sada a řekl mi že ta lepší 2500kč a pumpa 900kč...mně se to zdá málo, nebo je to normální cena? :myslim

I s řemenicí na klice a prací a s vodní pumpou na 8 300 Kč s DPH

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...

Tak jsem tam (tam = P406HDI rok 2000 break) taky nechal soupnout remenici od CONTITECH za 2100kc i s dani, misto originalu za 7700. Bohuzel se ted ze studene kary linou prapodivne zvuky. Servisak mi podal vysvetleni nasledujici: original dil je z nekolika kusu, cimz remenice tlumi razy zpusobene hranatym otacenim klikovky, typickem pro naftove motory. Druhovyroba je z jednoho kusu, takze netlumi nic a tim padem rozkmitava remen, ktery pak vydava docela divne zvuky :( Muzete mi pls dat vedet, jestli mate stejny problem se zvukovymy efekty? Potrebuji mit jistotu jestli jde o problem zameneni originalu s druhovyrobou, nebo chyba v desetinne carce pri montazi. Dik

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Měl jsem podobný problém po výměně rozvodů - řešení nikdo neznal ale po jemném povolení napínací kladky vše ztichlo a z motoru šli stejné zvuky jako předtím - takže se podívat jestli není rozvoďák moc napnutý. Podle některých mechaniků se má napínat dost, jiný tvrdí že stačí méně protože nepřeskočí - jinak sehnat momenťák a origo sadu a napnout ho dle doporučení výrobce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...