Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jak bylo na Hojsovce (stručný popis srazu mýma očima)


Recommended Posts

Na Hojsovku jsem dorazil jako třetí už v pátek brzo odpoledne vcelku solidně unaven. Vyložil jsem z auta proviant, který jsem slíbil dovézt a s potěšením jsem zjistil, že jsem na nic nezapomněl. Od Blizzarda jsem se dozvěděl, že už je ale na světě první problém - protože totiž přihlášky na tento sraz přibývaly poměrně pomalu (hlavně co se plateb týče), bylo nám cca 14 dní před srazem jasné, že 38 postelí nemáme šanci zaplnit a proto jsem řekl klukům, aby se dohodli s provozovatelem penzionu a nabídli mu, že může nějaké postele zkusit prodat (protože víme, jak to letos v zimě vypadá se sněhem, tak jsem nevěřil, že by paní majitelka dokázala nějaký pokoj prodat a bral jsem to čistě jako zdvořilostní akt - nepočítal jsem ale s tím, že paní dokáže na pátek prodat 12 lůžek !!! ) a protože se někteří hlásili a platili opravdu na hranici termínu, tak se stalo, že nám ve finále 3 postele chyběly !!! (děkuju Petavovi, Lukášovi a Blizzardovi, že byly ochotní se uskrovnit a tu první noc strávili trochu méně pohodlně).

Páteční večer probíhal přesně v intencích, na jaké jsme na srazech zvyklí (kór v případě srazu takto "komorního", kde jsme se vlastně všichni už docela znali.

Sobotní snídani jsem stanovil na 8 hodinu (pro některé prý příliš brutální čas) a v 9 hodin jsme odjížděli spanilkou na Klatovské náměstí. Tam už na nás čekaly předváděčky od hlavního partnera srazu Auto Kalný (207, 308, 4007 a 407 kupé 2,7 HDI v nádherné zelené barvě s efektním, ale šíleně nepraktickým světlým interiérem) doplněné auty Pe.Tra, Přemy, Pepana, Bohumila a Jarajardy. Po hodině a půl kochání se auty a povídání si o nich s prodejci Auto Kalný (velice rád jsem též osobně poznal člena s nickem Otec (přijel mezi nás v kamuflovaném zcela neznámém prototypu Peugeota, o kterém nemají ani ve Francii žádnou povědomost, protože ho vyvíjejí na speciální zakázku ruští inženýři) a po zahřátí v místní kavárně jsme přistoupili ke startu orientačně - poznávacího výletu. Po zkušenostech z 20. srazu, kde na organizátora někteří mluvili velice rychle a nahlas, jsme úkoly pojali spíš jednodušeji a ve finále mi přišlo, že tato varianta je tou správnou cestou (zde bych chtěl poděkovat Péťovi, že nám opět pomohl s výrobou map a veškerých podkladů itineráře) - docela mě překvapilo, že všechny posádky trať projeli v čase kratším než 3 hodiny (přitom trasa byla zhruba 95 km) a tak jsme už po 16 hodině všichni seděli na penzionu a čekali na objednané nadívané prasátko (k tomu nemám slov, před chvílí jsem ho měl i k večeři a ještě teď mám boule za ušima).

Sobotní večer (jak už zmínila Lucca) se pak po vyhlášení výsledků odehrával ve stylu spontánní zábavy (karty, stolní hry, pinec, šipky, kulébr .....) prokládané konzumací většího než malého množství tekutých pochutin (někteří končili v 03.00 ráno).

V neděli byla snídaně v 9 hodin, pak proběhla smutná fáze spojená s placením a vzájemným loučením (nálada se zlepšila, když jsme dostávali výslužku v podobě zbytků včerejšího pašíka) a pak už jen pohodová cesta domů.

Ještě jednou tu chci vyzvednout zásluhy Blizzarda, Matesa 306 a Paul-Janeho, kteří to vlastně všechno připravili )já to jen zdálky supervizoval), pak pomoc s itineráři od Péti, samozřejmě též děkuji za předváděčky a ceny od Auto Kalný a v neposlední řadě i Peugeot-clubu za poháry pro 1. - 3. místo

NO A SAMOZŘEJMĚ DĚKUJU I VŠEM ZÚČASTNĚNÝM ZA TO, JACÍ VŠICHNI DOHROMADY JSTE - JE RADOST DĚLAT NĚCO PRO LIDI, KTEŘÍ JSOU SCHOPNÍ TOLEROVAT DROBNÁ ZAKOPNUTÍ A VŠE BEROU JAKO ZÁBAVU, KTEROU NEMÍNÍ KAZIT !!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: kobra

Muselo to být super.

Škoda že nebylo sněhu až pod paže, protože jinak by z jihomorovské metropole dojel v 405 4x4 gang Blanenšťáků. Mějte se fajn !:super

Tak každý to bere jinak:super Já tam jel především kvůli bezva partě a fajn lidem a to, že sníh nebyl mi náladu nezkazilo ani trochu:super

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...