Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Oprava poškozeného čelního skla


MartinR

Recommended Posts

mal som opravované čelné sklo na predošlom aute, bolo to viac na pravej strane, robil mi čovek odborne spôbilý na takúto činnosť robil to nejakou chemickou zlúčeninom ktorú aplioval na prasklinu v tvare pavúka,potom to nahrieval a trvalo to asi 2 h, dal mi k tomu aj potvrdenie o oprave kvôli kontrole políciou ale je tam podmienka, že takáto oprava nesmie byť v zornom poli vodiča. Bližšie o technológii opravy meviem. Pri podrobnej kontrole to bolo videť.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už jsem o tom teď něco málo přečetl i na internetu.Našel jsem i návod.Nejvíce záleží na čistotě v prasklině, takže ideální zalepit izolepou, jak psal "Demo" a v pak i na velikosti poškozeného místa.Jem zvědav, jak to půjde opravit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tu si mozete stiahnut video ako sa to opravuje (v pravo dolu):

http://www.vadual.sk/?go=glassrepair

Technologia je to dobra, pretoze po oprave nebolo nic z praskliny vidno - ale POZOR ten DEMENT co mi to opravoval (v Hlohovci) tak silno nahrial plamenom sko, ze ho poskodil - urobil tam asi 5 cm flak. Zrejme natavil strednu foliu. Takze prasklinu nevidno, ale rusivy dojem je hrozny - teraz sa tam lame svetlo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je dobrý si vyřídit pojištění na autosklo, většinou stojí ročně cca 500Kč, mi už se to vyplatilo. Zavolal jsem, že mám prasklý sklo od kamínku do pojištovnny. Za hodinu mi volala firma co s nima měla smlouvu, zeptali se co je to za auto, jaký to má sklo, jestli přijedu já nebo mají přijet oni. Domluvili jsme se, že přijedou oni na druhý den. Přijeli, sklo vyndali, nasadili nový, za 20 minut hotovo a neplatil jsem nic :roker . Šlo ale o sklo na P205, takže u lepených to asi nevymění na místě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nechal jsem to dnes opravit.Prasklina zmizela a je vidět jen taková "ďubka".Jinak tohle by patřilo spíše do fóra k 307, ale nové sklo se pohybuje cca 9000Kč bez senzoru a 15000Kč se senzorem.A bez senzoru originál v peugeotu 23500Kč.Na cenu se senzorem jsem se raději ani neptal.Ceny jsou včetně práce a materiálu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...