Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Řazení 205


Kik

Recommended Posts

Dělá to i při stojícím motoru i při běžícím motoru, i při studeným motoru i při teplým motoru :(, dělá to stále a neustále, zkoušel jsem okouknout táhla od řadičky k převodce, jestli nejsou zatuhlý nebo něco, ale ty sou celkem v pohodě ... co s tím ? Žeby najít vysokou skálu a ... :mad:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám stejnej problém - občas nejde zařadit/vyřadit nebo to jde ztuha, zpátečka přes zuby... Někdo tu zmiňoval taky silentbloky na motoru - viděl bych to pravděpodobně - protože mi to dělá jen někdy a jindy to zase jde bez problémů a navíc se to stává na všech kvaltech.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No abych pravdu řekl, stalo se mi to už letos na jaře na Slovači, jeli jsme z nákupu a na poslednich 2 km to začlo zlobit, tak jsem vlezl pod kapotu a zkoušel pohejbávat těma táhlama od řadičky, střík jsem do nich trochu oleje a druhej den dobrý, celý léto dobrý - až teď zas, budu s tim muset na rampu a ty táhla skouknout pořádně, snad to bude jenom v nich :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Při řazení mi tam nejde 4ka. Respektive klade velikej odpor. Při velice pomalé jízdě, dojíždím na křižovatce, kola se sotva točí a já chci řadit 1, tak tam vůbec nešla. Musel jsem hodně přitlačit, nebo to vzát přez dvojku, jenom ji tam nasucho zařadit, vyřadit a jednička tam pak jde.

To se hodně ale zlepšilo, nalil jsem tam olej podle specifikace výrobce, 75W-80 (Valvoline, litr za 210 Kč) a rázem se včechno velice zlepšilo. Rozhodně se to oplatí, tam dát dobrej olej.

Podstatně líp a rychleji řadí, už nepoznám rozdíl na studeno/teplo. Chová se to rozhodně líp. Někdy ta 4ka tam nechce jít, ale už to tolik nevzdoruje a příčina bude asi i mechanického rázu.

Jak jsem tak koukal, převodovky nemá smysl zpravovat, nalít tam olej podle specifikace a převodovku midlit až nepadne úplně. Pak pořídit jinačí a tak dál ... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...