Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Disk P106 4dira


jakoubek

Recommended Posts

Nazdarek vsem... tak jsem dnes pokrtil vozitko o betonovou zidku /naraznik, leve predni svetlo, LP blatnik, disk + pneu, LP rameno spodni/. Mam dotaz, nemate nekdo doma nahodou plech. rafek na tohoto Peugeotka /1.1 44kW/? Pripadne kde koupit novy, priblizna cena take potesi. Jak je to s kvalitou ramene od Kellyho, pripadne blatniku, je lepsi nechat puvodni a srovnat, nebo vymenit? Auto nebylo nikdy /doposud/ bourane, nerad bych tam dal horsi dil, nez je z vyroby. A jeste dotazek, Kelly ma v nabidce 2 druhy prednich narazniku - cerny pro sirokou listu, cerny pro uzkou listu... mate nekdo foto, pripadne popis, cim se lisi .. treba sirka one listy v mm. Auto je to z r. 2001, najeto 27 000km. Je mozne, ze uz ma na nasich silnicich vule na predni naprave? Uz pred krtem o betonovy obrubnik obcas pri otaceni kola do rejdu povrzavalo, pripadne od LP kola se ozvalo lupnuti. Na dirach ale potichu, pouze pri otaceni kol v rejdu. /mam posilovac rizeni/ Treba to ted vyresi vymena ramene :-) Proste jsem si udelal Jeziska o 12 dnu drive :-( Jinak pro ilustraci ... skoda zpusobena narazem do zvyseneho betonoveho obrudniku pri sjizdeni kopce se zarazenou dvojkou bez plynu na cca 1200 otacek, rychlost auta temer zanedbatelna, skoda... vsak si to spocitate sami. Nikomu podobny zazitek nepreju. Ale mam stesti, ani jeden airbag nevylitnul :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli muzu radit, tak co jde sehnat original, tak koupit original. I kdyz ten starsi bude drazsi nez uplne novy neoriginal. Naraznik na 106 je bud cerny nelakovany, lakovany s cernou listou, ktera se neda sundat (je to vylisek na narazniku), lakovany naraznik s listou ktera se da sundat no a konecne naraznik na verze sport-ma kulate mlhovky. Opet plati ze je lepsi starsi original nez novy. Ten neoriginal nekdy nepasuje presne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 jakoubek: řeším podobnou věc a peo nový model:

světlo Valeo cca 1500 s parabolou pro el.nastavení

nárazník 1500 - 3000 podle typu a podle toho, jestli chceš sportovní (kolatý mlhovky) nebo lichoběžníkový mlhovky (klasický p106). Ten sprtovní s kulatejma se dá sehnat i ta 1600,-

blatník nevím

nový rameno kolem 2400,- nový, ty sem měnil tak před 2 měsícema

lištu neřeš, je napard, nech to stříknout celý na barbu káry

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...