Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Poraďte před koupí 407SW


kajvet

Recommended Posts

Rád bych v nejbližší měsících v klidu vybral koupil P407 SW 2,0 HDI (80kW nebo 100kW) jetou okolo 100tis km s barevnou velkou navigací a další max výbavou krom kůže. Chtěl jsem jen dozvědět jak je to se zabudovaným telefonem, jak to v praxi funguje co je k tomu potřeba a taktéž zda má někdo zkušenosti se softem s mapami na onu navigaci no a za třetí, kdo by měl nějaký tip na takové auto do 400tis ať dá vědět. Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a když mi někdo volá tak to zvoní jak na mobilu tak v autě? nebo to je aktivní jen se sepnutým zapalováním v autě a pak jen záleží kde hovor přijmeš jestli na mobilu či na autě?!

Jo mám tam chybičku opravím ji, myslel jsem HDi 1,6 nebo 2,0

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

co se týká té 1,6 HDi 80 kw , dočetl jsem se že už SW je na ten motor moc těžké.. Na druhou stranu jsem ještě vlastníkem 406 Break s 2,0HDi 80kW a na sílu motoru si nemůžu stěžovat, pro mě je to ideální... Takže jaký na to máte názor vy?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nazdárek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kdo říká 407SW 1,6Hdi nebrat tak je to s prominutím velkej v . l !!! Pro normálního člověka s normálním citem v noze to bohatě stačí , pokud nechceš závodit a nebo za půl roku měnit gumy !!! Jezdíme celá rodina + naložený kufr a vůbec žádný problém a spotřeba 5,6 !!!!!!!!!!!!!!!!!! + malá pojistka !!!!!!!!!!!!!!!!!!! = docela super auto !!!!!!!!!!!!!!!!!

Dlouho nevybírej at nepřebereš a nenech se napálit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hodně štastných kilometrů přeje Pepan:roker:papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pepane - i já jsem zastáncem u motoru spíš vyššího obsahu - před několika měsíci jsem měl půjčenou 207 SW s tím 80 kW 1,6 HDI a když jsme jeli ve 4 lidech, tak průměrná spotřeba byla přes 7 l/100 km (a po dálnici, kde u 406 se stejným výkonem ve 2,0 můžu na řadící páku zapomenout, tak u 207 jsem si musel podřazovat u každýho kopečku).

Osobně si myslím, že cesta snižování obsahů a současného zvyšování litrových výkonů u motorů je cesta špatným směrem - ona ta 1,6ka třeba i pojede tak, že majitel může být spokojenej, ale máš pocit, že vydrží i 500 000 km jako 2,0??? Já osobně ten pocit nemám, spíš věřím tomu, že po 200 000 km v tom poddimenzovaném motoru něco odejde a servis bude tak drahej, že Tě to donutí prodat za pár kaček a koupit auto jiné.

Jo a 407 SW má panoramatickou střechu v základu (aspoň myslím), takže ta inzerovaná jí podle mě určitě má (jen jí napsali jako střešní okno).

[upravil dne 1/2/2008 Medvěd]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

SW - "W" bude Windows -okno ale co je "S" ?? :-)

Tohle jsem zatím vybral, až na to že nemá tempomat a barva nic moc /já radši stříbro,či šedo) tak se to jeví dobře a je to v místě bydliště tak to zkouknu...

http://autobazar.automix.centrum.cz/section/index.php?sid=1022&rp=%2Fsection%2Findex.php%3Fsid%3D1019%26A_typ_b%3D1%26A_typ_n%3D1%26A_carcategory%3D1000%26A_carmark%3D187%26A_to_odo%3D75000%26A_model_row%3D233%26A_titulek%3D&advert=24783815

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...