Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kdo chce podsvetleni NEON apod kouknete sem


rimmer

Recommended Posts

Nazdarek, jestli sem zavital nejak tůner, a chce si dat jako ve Fast Furious 2 svetlo pod auto apod. tak na www.dcase.cz prodavaji jednak sady, nebo levnejsi je koupi trubici, el. predradnik a kryt na trubici dohromady za 400, napajeni je samozrejme na 12V. Ne nebojte se, ja si to nedam..jen to kupuju pro brachu do pocitace, tak me napadlo ze nekdo bude potrebovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mno ja ho mam taky doma..ale primarne do PC...nejsem vytunenec abych svitil na asfalt :) na to mam auto moc vysoko na cestou, a do interieru se mi to moc nelibi..takze skonci za plexi na boku pocitace a basta fidli...ale nekdo holky, nekdo vdolky...kazdy podle sveho vkusu, na nekterych autech to vypada dobre..na sportovnich...ale ze by moje 605tka byla nejak turbo motor sport :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

rozepsane? dyt jsem psal ... zarivka cca 200 ..predradnik cca 150, krytka plastova cca 50 ... dneska sem to dostal postou a prislo me to na cca 450 i s dobirkou. A kdyz si tam nedas to z pocitace tak jakou? Ono to ze se to dava do pocitace, neznamena, ze to neni do auta..je to proste studena katoda na 12V, pokud ji upevnis dobre, tak se ti nic nevytrepe podle me. Jine zarivky se totiz na 12 nedelaji...a verim tomu, ze nekde v tunerskych firmach je to to stejne :) Leda ze by sis tam pak dal zarovku na modro..ale pochybuji ze ta barva vydrzi a rozhodne nebude svitit tak pekne \"modre\". Jeste pripominka...maji tam spousty barev...takze komu neni modra dobra, muze si vzit treba zelenou, zlutou a co ja vim co jeste. A navic tyhle katody maji minimalni spotrebu radove mnohem mene nez parkovacka. Takze muzete bez problemu svitit i pres noc na parkovisti.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No já tu nepsal, že se vytřese, ale je fakt že na tech stránkách jsem to jen tak zběžně proběhl a nenašel jsem to na stránkách rozpitvané do detailu. Další věc je svítit na asfalt s tímto asi nelze, neon musí být v pouzdře vodotěsném a pružném abys ho nerozmlátil kamínkama, takže do interiéru.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak sem to uz si do svy peginy jednu tu neonovou trubici dal... proste super.Dal sem si ji na pedaly a suprove to tam osvetluje.Doporucuji!!! Ted sem odjednal dalsi 2 ke spolujezdci a do kufru.Neni tam zadny osvetleni a nez tam davat zarovku tak tam radsi dam ten neon,vypada to mnohem lepe nez obyc zarovka. Jeste mi napadla jedna vec,jestli by neslo ty 3 najednou zapojit na ten jeden predradnik.Otazka je jak dlouhej muze bejt ten kabel od predradniku k neonu a jestli to trafo co tem je utahne 3 neony.No testnu to a pak dam vedet. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...