Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Remeny zajistujici rezervu


Balci

Recommended Posts

Dobry den. Zdravym vsechny.

Prosim o radu tykajici se remenu zajistujici rezervu s kosem na servisni naradi. Remen se mi podarilo pretrhnout (fakt se me neptejte jak) ale horsi je na tom to ze jsem neprisel jak uvolnit sponu ke ktere je remen pripevnen. Prisel jsem akorat na to ze vrut (nebo jak to mam nazvat) je durch vanu s rezervou ale zadnym spusobem nejde ven. Ani vysroubovat, ani ze spodu vytlacit. Proto prosim jestli nekdo resil podobny problem a vi jak na to pls poradte. Remen bych mel nahradni z druhe 307ky jen ho nejak vypreparovat. Predem diky aspon za snahu.

Mejte se Balci

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele, tak sem hoď nějakou fotku, třeba to dáme dohromady. Ty máš rezervu v kufru? Asi jako je na obrázku? Já -jak jsem psal- jí mám pod autem. Ve Tvém případě bych neřešil oddělání spony, ale koupil bych za pár korun úplně nový pás ve stavebninách, provlékl sponou a zašil režnou nití.

Ten pás je tam stejně skoro pro okrasu. Pokud ti to chrastí, oblož všechno hadrama. Hadry se stejně hoděj, když měníš kolo.

[upravil dne 17.1.2008 Ticcino]

post-0-14109598582211_thumb.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

noo tak ja mam rezervu k kufri tiež ako je na obrazku a mam tiež rok 04 a ten remen tam už tiež nemam sem tam mi to zahrmoce na hlbolcoch alebo večšich nerovnostiach ale neni to tak zle a ak to teda maš takto tak asi si tym hlavu nelam po pripade to skus riešit tými handrami vid.: prispevok vižšie ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dik chlapy za rady. Asi to tak poresim. Rezervu mam v kufru presne jak je na obrazku co poskytl Ticcino. Novej pas bych samozrejme mohl sehnat ale moc bych si nepomohl protoze sem tu sponu pretrhl na pul :D a tu zbylou cast nemuzu dostat ven. No nic. Hadry budou asi fakt lepsi. Tak jeste jednou diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...