Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Ostřikovač čelního skla


JarryC

Recommended Posts

Zdravím,nezná někdo nějaký fígl,jak nastavit trysky ostřikovače čelního skla? Dočetl jsem se že to nelze:nevim Když jedu tak tou 50tkou,tak ostřkují ještě dobře,ale při větší rychlosti,stříkají na spodní třetinu skla.

Díky za Vaše rady a všem přeji vše nejlepší do nového roku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

noo ja si to prave dnes všimol ked som ho valil z Prahy do Trnavy po D1 asi 170km/h že to trošku strieka nižšie ale ked som podržal chvilku pačku nech da viacej vody tak to stierače docela dobre rozniesly po skle a nemal som problem a to trošku mrholilo tak som stieral hodne inak ked ich prestaviš sa ti može stat že pri nižšej rychlosti ti bidi ostrekovat aj mimo auta hm.. inak aj tebe všetko dobre do noveho roku :potlesk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nastavit trysky ostřikování čelního skla opravdu nelze. Nebo alespoň ne žádným normálním způsobem. To, že to v nižších rychlostech stříká akorát a při vyšších rychlostech moc nízko, je klasická anomálie všech aut, které mají trysky v kapotě. (asi se to odvíjí od toho, že když je na silnici bordel, nemáš jezdit tak rychle :) ) Prakticky jedinou možnost bys měl si předělat ostřikování přímo do stěračů. (mělo to tak Vito, co jsem s ním jezdil, a je to docela bomba :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: MatrixChose

A to nejde jako u 406? Strcit do ni dratek z ocelaku a nasmerovat? Nic na tom neni :papa

Já to dělal obdobně - špendlíkem, ale jen na zadnim skle, vepředu jsem měl na XSičku ostřikování zabudovaný přímo ve stěračích - hodlám si to tak předělat i na GTičku, je to naprosto luxusní věc, takže pak nemusim žádný nasměrování ostřikovače řešit a stříká mi to vždycky před stěrač...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

noo pri normalnej jazde s tym nemam vobec problem a myslim že je to v pohodke a tiež sa mi velmi pačilo na 405 som to tiež mal priamo na stieračoch čiže to štriekalo priamo pred ne a je to parada lebo pri tychto ostrekovačoch ostavaju potom na kapote čmuhy s toho striekania a ked to zanedba človek je to vidiet pri odraze slnka je to špatné..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...