Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

víte o ukradený 205ce.. ?


aaischa

Recommended Posts

ahoj, je to blbá otázka ale poslední dobou mam skoro strach o svojí ikdyž skoro 20let starou 205ku, páč vykradly sousední ch 5 garáží, ted je chvíli klid, snad se zlekli co to tam je zakrám a nic mi nevzali ale pár lidem rozštípali ocelový dveře a celkem to vybrali..? už se někomu stalo že vi i o sebraný 205 ce ? :(:grr bych střílel.. fakt štěstí, račí to zeklepu..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: Fusion

Nezlob se na mě, ale všímám si, že poslední dobou tu zakládáš několik témat s dotazama, který sou tak trochu lehkomyslný, nebo by se na ně dalo odpovědět hledáním buď tady na foru nebo google.cz.

Nebo masturbuješ počet příspěvků, nevím.

o prispevky mi nejde.. ALE BUDU SE KROTIT, sou vanoce v praci mame asi tak 10x míň poruch na opravení než je normálně, věčinu času má člvoěk volno na internetu tak už nevim co dělat...

[upravil dne 28.12.2007 aaischa]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na vykrádání garáží je nejjednodušší amatérský, zcela neseriový, zvenku dobře viditelný zabezpečení mechanického charakteru. Zloděj jde v podstatě jinam. Proč by si dělal peklo , když vedle vidí hliníkovej štítek .

Co se týče 205-ek, pokud to nebude muzejní kousek - cabrio - GTI - limitovaná edice - nikdo ho nevezme. V očích lidí je to model v rovině favoritů a ti už se taky neztrácejí.

Co se týče možnosti najítí odcizeného vozidla, záleží , zda to někdo šlohl jako taxi, nebo zda to má na díly , motor , kastli a od toho se to odvíjí. Někdy to auto najdou PČR u Billy a dojdou Ti říct , že bude blokový čištění, jindy zmizí a máš na něj jen pár fotek a vzpomínek.

Osobně bych si v dosud nevykradené garáži dal postel a spacák a dotyčného nenechavce přistihl při činu s metr dlouhou hadicí 1" mu udělal masáž, co mu VZP neproplatí. Na avízo bych si nechal dovézt PČR a ať si už panáčka vyléčí sami.

Bojíš-li se teď o auto , zaparkuj si ho jinde - u kamaráda . rodiny . v práci - kdekoliv mimo garáž !

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak řikal Marcel, já svou 205 GTI prodal za nemalý peníz kolegovi a tomu ji během 14 dnů ukradli a to v ní nebyl startér..........opravdu zajímavé zmizení to bylo :myslim:myslim

Jinak téčko bych venku nenechával ani omylem.......jakmile by se někdo domákl cože to je za starou 405ku, tak nevím nevím jak dlouho by tam vydržela.......DJ Boom by mohl vyprávět :bojim:bojim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Guest servisman

kdybych měl přemýšlet o ukradeném či vykradeném autě tak bych si jej asi nekoupil.Vím člověka to nase**,ale je to samé jako když ti jej někdo pomaluje či propíchá kola.Auto sice stojí na místě ale ne ve stavu jak jsi jej opustil a pokud chvátáš do práce či do školy tak je to *****.Nenaděláš nic život jde dál je to právě součást a že ses stal obětí to je snad osud.O pár věcí rádio či jiné jsem přešel a ne jen to ale zažil podobné,ale věci jsem řešil až po události.Mysli na to kde si uděláš výlet či co si uděláš na autě na to dobré a ne na to špatné:papa:papa:papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Guest servisman
Původně zaslal: Crack

Jednomu členovi ji tady ukradli,červenou s přídavnejma světlama.Jarda Muller má přezdívku;)

tady se ukradlo už více aut,ale nerado se o tom píše

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...