Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Ofukovani predniho skla


macho

Recommended Posts

Ted kdyz se ochladilo to zacina byt stale citelnejsi, pri ofukovani predniho skla to bohuzel na strane ridice skoro vubec nefouka na sklo, cili mam pred sebou zamlzeno. Mam podezreni, ze ty trubky jsou nejaky ucpany. Jinak u spolujezdce to celkem spolehlive odmlzi vzdy. Mate nejakej napad, treba jak ty trubky protahnout, aniz bych musel sundavat celou palubovku?

peugeot 405 starsi model

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ba ba,... Jak píše Oddie. Mám pocit, že je povysunutá, nebo vypadlá trubka k ofukům a ta se dá nasadit jen když se sundá palubka. Druhá varianta je ta, že nemusí beyt v pořádku mechanizmus táhel ovládajících klapky, ale tady platí to samý - sundat přístrojovku.... Ono to zase nejni nic tak složitýho, páč nemusí jít ven celá. Stačí ji jen povolit na všech úchytech a povysunout. Nemusí se tudíž rozpojovat elektrika a na přístup k ventilační jednotce a hadicím to stačí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, schéma, jak povolit palubku nemám, ale dá se na to bez problému přijít. 3 šrouby sou ve vrchní části a sou přístupný z motorovýho prostoru, pak sou dva po stranách v interieéru (sundej plastový kryty prahů a uvidíš je. Na další se dostaneš po demontování \"kapličky\" a středovýho panelu. Tuším jeden někde v centru pod středovým panelem a dva po stranách dole u přední hrany konzoly řadící páky. Obnáší to sejmout ty boční plasty prahů, kapličku, volant, budíky (kvůli náhonu tacha), popelník, plasty kolem řadicí páky, plasty kryjící spodek středovýho tunelu (sou v nich spodní ofuky). Doufám, že sem na nic podstatnýho nezapoměl. Pár drobností mi jistě vypadlo, jako třeba nezapomenout povolit šrouby na úchytech regulace ventilace, páč by si ti pak celá palubka držela za bowdeny, ale na to se dá přijít v průběhu demontáge...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale notak chlapy! :D:D:D Dyk to nejni nic tak nepřekonatelnýho. Pokud si vemete k ruce jednoho spolehlivýho člověka, taxe to dá za odpoledne zvládnout. Ono to možná vypadá hrůzostrašně, ale zasejc takovej problém to vážně nejni. My s me to s Oddiem dělali tak 4-5 hoďin a to sme to rozebrali do mrtě vč elektriky, měnili sme svazek atd...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jakou šikovnost! Já to beru jako kamikadze při který sem to náhodou přežil....:D:D:D. Mám filozofii, že když to jednou dal někdo do kupy, tak to musí jít rozebrat a zase skupit.

poznámka autora - z vlastní zkušenosti: neplatí např. při demontáži HDD.... :D:D:D

Např. do čerpadla bych se v životě neš?oural...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To Hics: Já nemam strach že bych to neuměl rozebrat a dát následně dohromady ale nechce se mi to dělat v zimě venku. Návíc když je to všechno studený a skřehlí, nerad bych něco ulomil nebo jinak poškodil. Dík za tip na opravu. MAXIM:cool:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...