Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

auto samovolne cukne


faget1

Recommended Posts

nazdar peugeotaci mam niekedy pocit hlavne ked zastavim na križovatke a nemam samozrejme zaradeny stupen a nestojimn na brzde po pripade len tak zlahka tak auto akoby sebou cuklo alebo miko jemne že sa vždy zlaknem že niekto do mna zo zadu lahko drcol je to citit ako maličky pohyb auta ide to od motora ale auto je na mieste nepohnesa len nim tak mikne...zaregistrovali ste niekedy niečo taketo na vašej 307??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

heh praveže som to zažil a preto mam ten blby pocit ked tocukne a akurat zamnou zastavuje afto lebo ked naposledy do mna narazila mazda121 na križovatke tak to bola taka šupa že neodišla po svojom a panička s felicie predomnou vystupila a prišla rozhorčena ku mne že čo si dovolujem do nejnarazit he a ked zbadala moj vyraz tvare a pozrela že to nie ja ale zotrvačnost ktorou som ponaraze mazdy 121 ešte ja vletel do nej sa otočila a ticho zaliezla do afta tak som rozbil karu ani neviem ako z oboch stran teda nie ja ale debil stary v mazde za mnou takže preto blby pocit vo mne ostal a strach s nepozorneho chumaja za mnou čo sa može hocikedy vynorit v spetnom zrkadle a počut už len piskot gum a naraz a ty stihneš akurat tak v duchu dobre zahrešit ..... he :xvul

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ako je to stare ved to by nemalo byt ešte niako sposobene opotrebovanim podla mna ale je to zaujimave može to byt všeličo niekto tu pisal že je to normalne že jemu to robil opel desatkrat viac a nevšimal si to a bolo to ok :)

inak som mal tiež problem s tym že nešlo auto za studena pohnut s miesta akoby som nezaradil rychlost a daly novy softvare tak skus sa spytat ak to maš v zaruke v servise možno pomože aj novy softvare hm..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele, podobnou věc jsme měli na starém Escortu. Při volnoběhu se auto klepalo a všechno drnčelo. Stačilo lehce přidržet plyn a byl klid. Jenže to auto mělo 15 let. Pravděpodobně by to vyřešily nové silentbloky nebo lehké zvýšení volnoběhu. Jenže tam se všechno štelovalo šroubky. U nových aut to asi šroubky nebudou...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...