Sign in to follow this  
Followers 0
jakub106GTI

zesilovač

10 posts in this topic

je to asi 3 týdny co jsem měnil baterii na autě a od ty doby co jsem dal novou mi nefunguje zesilovač..Pojistka od baterky je v pořádku,pojistka na zesilovači je taky ok..Nevím čím to muže být vše jsem kontroloval a už fakt nevím.Muže být KO dá se zničit tím že obečla ta baterka?je asi rok starej je to Magnát 1000 4x250:(

Share this post


Link to post
Share on other sites

nemělo by.

pokud jsou obě pojistky v pořádku, zkus je ještě vyměnit nekdy pojistak vypadá že je dobrá ale je mrtvá, pak bych skontroloval rem (remote) kabel popř vem kousek drátu a propoj plus kabel a rem kabel jestli se zesík rozeběhne (rozsvítí kontrolka) ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Původně zaslal: jakub106GTI

doufám že nebudu muset kupovat novej to se mi nechce:bojim

hlavně to nespoj s mínusem ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tak jsem si na to sedl o víkendu a přišel jsem na něco zvláštního co fakt nechápu...Ale určitě na to přijdeme.Takže když jsem vyndal zesik a zkusil ho v jiném autě tak fungoval normálně.přizapnutí rádia se rozsvítil.Tak jsem ho zase zapojil k sobě,zapnu rádio a nic...Vše zapojeno ale nic.Zjistil jsem že do toho nejde štáva.Ale když jsem odpojil baterku na + a dal tam jen kabel od zesiku tak do toho štáva jde.sám jde a se zapojením + nejde.jak je to možný?nevim jestli jsem to vysvětlil dobře....Prostě když je na baterce na + jen zesik tak funguje ale když je na baterku zapojené všechno tak nejde.

Share this post


Link to post
Share on other sites

pojistka KO? Spatny plusovy kontakt? moc nechapu, co jsi kam zapojil... :myslim

Share this post


Link to post
Share on other sites
Původně zaslal: Pata

pojistka KO? Spatny plusovy kontakt? moc nechapu, co jsi kam zapojil... :myslim

No pojistky jsou v pořádku.. když dám kabel od zesiku na + baterky tak nefunguje..A když na + baterky dám jen ten kabel od zesiku samotnej tak funguje...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Původně zaslal: mk405

pak ti nezbyde než hledat chybu v kontaktu;)

no právě to jsem taky myslel tak jsem to dal natvrdo..a nic:(

Share this post


Link to post
Share on other sites
Původně zaslal: jakub106GTI

Původně zaslal: mk405

pak ti nezbyde než hledat chybu v kontaktu;)

no právě to jsem taky myslel tak jsem to dal natvrdo..a nic:(

snad není takovej problém připojit kabyly jak se patří a u zesíku zkusit žárovkou jestli jsou pod proudem ;) pokud jo chyba je v zesíku, pokud ne je chyba v kabelu;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.