Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zloději a auta


405GLD

Recommended Posts

Ahoj lidičky, dnes ráno vykradli bráchovi auto Citröen 1.4 D. Vybrali mu autoradio AIWA, repro SONY 250W 4pásmové. Vše za 14tis. Kč.

Prosím pokud je někdo z Ústí nad Labem a zná nějaké bazary, zastavárny a? mi napíše na E-mail: jirasekjar@seznam.cz

Pokud někomu kdo je z Ústí n/L a někdo mu nabýzel autoradio a repro tak mi také napište.

Díky moc za pomoc.

P.S. A? všem co kradou teď upadnou ruce.

ČUS MAXIM:cool:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli ti to pomůže, juknu se ti dneska po Teplicích a vlastně přes Bílinu, Louny až do mostu. V Teplicích znam i pár borečků co s tim šmelej, zkusim to......... co tam všechno měl, aspoň typy??????????? nějakej zesik, subik...... asi to střelí jako komplet, dostali by za to víc :mad:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To deeper: To radio mělo takovou světle modrou obroučku. Brácha si to natřel aby se mu to hodilo do interieru.

Je s toho moc špatnej. Dal jsem mu to loni k vánocum.

Pro všechny:Ústečáci nebo lidičky z Ústeckého kraje, budu vám moc vděčnej pokud budete mít jakékoliv info. o radiu a repro nebo o nějakém bazaru, zastavárně.

Pokud mi dá někdo spolehlivej typ tak finanční odměna je možná.

Díky moc MAXIM:cool:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čus lidičky,

Můžu vám říct že kdybych to radio někde v bazaru našel, tak by si toho hajzla dopátral a rozbyl bych mu tak hubu že by flusal krev ještě další den.

Výte co řekla bráchovy policie, že těchto vykrádaček tento den měla spoustu a že nemá kapacitu dopátrat po bazarech (a jinde) kde by ten čórkař mohl ten lup prodat.

Těm hajzlum policajtskejm je málo že brách přišel o 13tis. a nemluvě o ostatních.

Jen mu poradily a? ty bazary objíždí a že snad bude mít štěstí.

Ty kurvy jsou tu jen od toho aby buzerovali když si dáš na auto modré LED, širší kola, strobáče,....včetně buzerace při akci KRYŠTOV.

Takže za měsíc (možná) můžem očekávat vyjádření od obvodní policie (na Severní Terase v Ústí n/L) že pachatel nebyl dopátrán a v dovětku bude že \" v pátrání po pachateli se bude pokračovat a popř. pošlou předvolání k identifikaci věcí\".

Pro Ústečáky a lidičky z Ústeckého kraje prosim pokud by jste i přecijenom někde narazili na informaci že někdo někomu nabízel radio(a), nebo nějaký komplet (ten hajzl k tomu radiu a repro mohl přidat z dalších věci ), tak mi dejte prosim vědět. To(y) radio(a) se můžou v těch bazarech objevit i po měsíci.

Práce policie v Ústí n/L je vynikající, včéra jim z policejního odd. utekl nebezpečný recidivista a museli ho chytat znova.

Díky moc, čus MAXIM:cool:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cidas :

nic ve zkým, ale policie se chlubí, že kriminalita klesá a objasněnost případů roste. Takže, jestli nejsem blbej, by měli mít víc času to rádio hledat, teoreticky.

Prakticky je to naopak, akorát lidi jsou zhnusený to hlásit - stejně se nic nenajde.. a když jde jenom o mlhovky, anténu, poklice apod...

(chápu, je to do hranice 2000,- Kč, takže je to jenom přestupek ... a ostatně, mlhovku si každej koupí znovu novou... nebo jetou na sidlišti na druhé straně města :o )

Stejně, začátek je v tom, že lidi ty čórkaře prostě podporují ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

presne tak. dokud budou debi... ktery si budou kupovat kradeny veci, tak se proste bude krast. a plati to bez vyjimek. zadny argumenty typu me ukradli to a to, tak to prece nebudu kupovat znova neberu. stejne je to s uplatkama atd. policajti by to mohli stihat uplne v pohode, ale to by tu museli byt legislativni podminky. myslite, ze po tom hajzlovi, ktery to ukradnul bude nekdo chtit obcanku, az to bude prodavat v bazaru? a jakej dostene asi trest, kdyby se ho podarilo najit? dokazou mu, ze to ukradl on? fakt v tomhle state je to hrozny. jediny co cloveku neukradnou je to, co nema.... :mad:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vix: Základ je v tom, že ani né polovina lidí, kterým někdo vykradl auto to jde nahlásit. Z toho logicky vyplývá, že statistiky vyznějí příznivěji. Samotné objasňování vloupání do auta je možné jenom tehdy, podaří-li se pachatele chytit hned při činu nebo bezprostředně poté.

Na vykradnutí auta postačí zkušenějšímu pašíkovi cca 2 minutky. Zkuste si představit jaká je asi pravděpodobnost, že tou ulicí, kde zrovna krade, pojede policejní hlídka, která se náhodou trefila do těch dvou minut. Zkuste si představit dlouhou řadu aut vedle sebe a v jednom z nich někdo sedí(v noci). Na cca 50% si ho nevšimnete, i když na něj budete koukat. jedna taková auto hlídka má na starost i několik stovek ulic, které jsou plné aut... Zpracovatelé, kteří by měli objasňovat a šetřit v těchto deliktech jsou zavaleni papírama a nestačí je ani odkládat natožpak někde pořádně šetřit. Do toh si pár papalášů vymyslí čistě mediální akci jako byl Kryštof a opět je tu citelné oslabení kapacit.

Doporučuji si najít na netu nějaké statistiky a články k tomuto, protože tvrdit, že jsou policajti debilní, neschopný, atd. je příliš jednoduché, pokud neznáte fakta. Detektivky z televize, kde dva maníci dělaj jeden případ několik týdnu, jsou pitomost. Ve skutečnosti jich jeden zpracovatel dělá u těchto menších věcí desítky najednou. Kdyby tady byl nějakej policajt, jistě by mi dal za pravdu.

Velkou pravdu má podle mě ten, kdo napsal, že dokud budeme kupovat kradené věci, budou se krást. Lze to převést i na další delikty...např. uplácení policie. Dokud budeme úplatky policajtům dávat, tak je prostě většinou budou brát. Čili zlo je na obou stranách i když na jedné jistě méně.

Pro upřesnění přestupek je to do 5000Kč (nikoliv 2000kč jako dříve), ale u vloupání není důležitá způsobená škoda. Když někdo vleze do auta tak, že vylomí zámek nebo rozbije okno, jde o nedovolené překonnání uzamčení a tudíž o trestný čin krádeže vloupáním, nikoliv pouze krádeže, a u tohoto postačí když vezme třeba zapalovač. (viz. §247 odst.1 písm. b trstního zákona)

To? můj názor...:D

[Editován dne 19/11/03 Cidas]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cidas : Mluvíš mi z duše.. přesně tohle v bleděmodrém jsem napsal nahoře.. díky za dovysvětlení.

To, že se částka posunula z 2000 na 5000 jsem nezaregistroval.. holt inflace.

I díky za ten dodatek.

Zamyšleni : 2 minuty na otevření auta.. já ho 2 minuty odemykám...

Kdybych ho chtěl otevřít bez klíčků, tak ho neotevřu ani za 2 dny... možná autogenem, nevím...Kdo otevře auto za 2 minuty, musi byt profik. Jo, budoucnost je ve specializaci.

Stejne jako jsou profíci policajti. Proč se nechají uplácet ? Vždy? na jejich straně je právo. Proč ? Mají málo peněz ? Mají morálku ? Proč jim to nadřízení trpí ? Ví vůbec o tom nadřízení ?

Nemusíš odpovídat, je to jen výkřik do tmy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

TO Cidas: Napsal jsi tu zajímavý článek ale přesto si myslím že pokud ti v jedné lokalitě vyberou 5 aut, tak ta škoda na těch autech je dost velka aby se policie mohla o tento případ zajímat. Když vezmu příklad mého bráchy, ukradly mu - radio=9000Kč

-repro= 4000Kč

-zámky=800Kč/ks

------------------------------------------------------

13.800Kč

a když to vynásobýš 5x13 800Kč

=69 000Kč

Hlavně v našem státě se musí změnit trestní právo a zkony. Pokud ty kur.... nebudou cítit že můžou bejt postiženy (odnětím svobody, finanční pokutou, ....), tak se bude u nás krást o 106.

Jen tě dokážou buzerovat za hovadiny-zástěrky, LED, ...., to už jsem tu psal.

Řeknimi proč přes den vidím policajtů na každem rohu jak sraček (šlapky) a v noci kdy je ráj těchto hajzlů jen jak říkáš projížděj jen autem. Proč nechoděj noční hlýdky.

Dám ti ještě příklad neschopnosti policie, mého kámoše v centru Ústí nad Labem na Mírovém nám. přepadl nějakej hajzl. Petr šel k bankomatu si vybrat prachy a v tom okamžiku ho přepadl zezadu nějakej rusák(ukrajinec). Kopal do něho tak dlouho dokud z něj nedostal číslo PIN na Bank. účet. Policajti, kteří projížděli ani nevylezli z auta. Petr řval bolestí a o pomoc.

Podle mě je policie k HOV... A ty úředníci na ministerstvu vnitra jsou tam jen aby se neřeklo. A? si to každej přebere.

Jen jsem zvědavej jak (Cidas) budeš mluvit až se ti něco podobného stane. (né že bych ti to přál, to ne)

ČUS MAXIM

:cool:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co se taky dá najít ve starších příspěvcích... ehm.

.............................................

Elektrony na 405

Scháním na mou405 elektrony. Protože mi je před týdnem nějaká kurva sundala, (byli to 6ti paprskové s lemem za 2500,- od kámoše čórky). Už jsem si tam nestačil dát pojistné šrouby. čus maxim

............................................

No, má to cenu komentovat? Nemáš tak trochu máslo na hlavě??? Dobrej názor, nakupovat od čorkařů, a vykřikovat, jak bys je střílel...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To oddie: To nebudu komentovat. Stejně jsem ty el. neshnal.

Tak mi řekni co mam dělat když ti elektrony ukradnou ty za ně vytopýš

14 000Kč za nové. To mam koupit nové a zas se bát to auto někde nechat. Kde mam sehnat peníze na nové. Ty čórky jsem chtěl koupit z německa. Je mi jasné že teď namítneš že že je to jedno, jestli to je z německa nebo od nás. Máš pravdu ale kde sehnat nové (jeté) elelktrony za málo peněz.

A policie, od nich jsem dostal doporučenej dopis kde napsali \"případ je v šetření\" a podobné keci. A já jsem přišel o 14tis. Kč.

Člověk šetří jako blbec aby si udělal radost a nějakej kreten ti jí během 10min. vezme.

Oddie, tak porď kde sehnat elektrony za málo peněz.

ČUS MAXIM :cool:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

TO Oddie a všem: Ty nakupuješ jeté náhradní díly, třeba z bazaru? Kde myslíte že ty auta berou? Jsou to většinou bouračky z ciziny ale věřím tomu že mezi nima se najde pár aut co se jen tak stratilo na ulici.

A co máš dělat když ten náhradní díl potřebuješ a novej origo či neorigo je drahej.

AHOJ MAXIM :cool:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

oddie jseš klasa. Já si na ten příspěvek taky vzpomněl, akorát jsem nevěděl kdo ho napsal.. :)

405GLD: Pokud nemáš na origo i neorigo díl, jezdi vlakem. Sice moc neušetříš, ale alespoň uděláš něco pro ekologii. Musíš si holt koupit takové auto, které jseš schopen finančně utáhnout. Mě by se taky líbila Carrera 911 S ;)

Co se týká ztrácení aut v cizině.. nevím, ale starý 405 na ND jsou ti tam snad schopný dát za pár flašek něčeho ostřejšího, nemyslíš ? Už jenom ta likvidace je pro ně dost drahá... tak se šoupnou sem :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aby bylo všem jasno. NEKUPUJU náhradní díly z bazar. Jediné díly, které KUPUJU, jsou nové.

Díly, které tu naopak nabízím, pocházejí VÝHRADNĚ z koupených mých aut - a? již z českých bouraček, či dovezených na přestavbu či na ND. Od všech takto koupených aut mám schované veškeré doklady, či alespoň jejich kopie. Mimo jiné proto, že mě čas od času navštíví policie, kterou tam všímaví a přející sousedé posílají, protože přeci každý, kdo se hrabe v autech, je zloděj... :/

Co se mě týče, nekupuju kradené věci, nemám to zapotřebí. Nemám na elektrony, tak mám prostě plecháče, a basta. Autorádio v autě nemám vůbec, a taky mi to jezdí. S logikou \"tak mi poraď, kde jinde sehnat zadarmo či za hubičku elektrony, rádio atd\", jděte do pr.... Že k tomu ale jedním dechem dodáváte, jak byste čorkařům sekali ruce, to je ovšem gól, a fór roku!

A k tomu, že se to ukradne v Německu, páč jsou přece bohatí, to je fakt logika. Tak se potom nedivte, že vás přepadaj Ukrajinci - když pro ně jsme my totéž, co Němci pro nás :/

Jo, a jen tak mimochodem: taky bych radči jezdil v novém Mecredesu, než ve staré plečce. Jenže na něj nemám, tak jsem rád aspoň za tu plečku. A když jsem chtěl koupit auto na díly, abych nemusel chodit na vrakáč, musel jsem si na to vzít kontokorent. Jen si to zkuste, vážení, tuhle šanci máte všichni!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vix: Jó, s těma úplatkama je to trochu složitější... To sem radši vůbec nebudu psát... No a co se týče otevření aut... Vzít šroubovák a narvat ho do škvíry mezi pohyblivou částí a pevnou částí kliky u oktávky a vylomit tak zámek, ti opravdu nebude trvat ani dvě minuty... No a jestli tvé auto otevíráš klíčema dvě minuty, tak ti nezávidim nastupování v silnym dešti :D... Zkus si to stopnout a uvidíš, jaká je to hrozná doba... No a pak už to záleží jen na rádiu, který tam máš, jak moc tam drží (taky ta palubko podle toho potom vypadá).

Oddie, Vix, Masinka a NBT: Naprostej souhlas s Váma

[Editován dne 19/11/03 Cidas]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kolega ma v aute alarm pripojenej na pager (nehouka, to je na prd..), takze docela dobre pozna kdyz mu do nej nekdo vleze. je to tak dva roky, co mu takhle vlezli do auta, tak zavolal policajty a protoze hosi sli samozrejme po parkovisti dal, donavigoval hlidku az k nim. samozrejme meli u sebe vsechny veci, takze prokazovani v pohode...

policajti znali ty dva jmenem, protoze jak pochopil byli jejich pravidelnymi \"zakazniky\", a rekli kamosovi ze se stejne ty kluci za dva dny dostanou na svobodu bez problemu, protoze vite co rekne soudce? vezeni jsou plny, tohle je jen par korun (cca 50tis), nemam je kam dat. a meli pravdu... :(

pak se divte policajtum ze se jim nechce slozite prokazaovat kdo kradl, kdyz je stejne pusti...

coz je na cele veci to nejsmutnejsi :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...