Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Voda v autě- přehrada hadr.....


jarajarda

Recommended Posts

Kamarád má problém, má 205 jako já (zatím jsem ho nedokopal k registraci u nás :( ale všechno bude:aut ), do auta mu začalo nehorázně zatejkat.. Tuhle ke mě přijel a u řidiče měl tak 2 cm vody, plus to co je pod kobercem, ta odhlučňovací izolace jak salát.. Měl taky plný kastlík- tu odkládací schránku co je pod volantem. Zatím jsme objeli okno silikonem a teď se čeká na déšť. Voda jde určitě shora, je ještě jiná možnost kudy by teklo kromě okna? Díky:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak zatím tam neteče, okno jsme objeli silikonem a uvidíme až bude pršet, polejvat auto vodou nebudem, mrzne a je tu pul metru snehu..

Bohužel došlo k menšímu karambolu, tak teď se neví zda nebude zatékání do auta poněkud nadbytečný problém.. Na 205 to odnesl nárazník- 500Kč, blatník- prozatím sem ho lehce srovnal a natřel, do jara to stačí, reznout nebude, blikač- 250Kč a ulomený držáček světla- vyřešil to šroubek. Leč na autě do kterého se lehce opřel (Fiesta Courier 1,3) vzadu na nárazník, protože Fiestu přehlédl za deště na opravdu nepřehledné křižovatce, tam je škoda za cca 70 000Kč, protože ta dostala smyk a vzala to do nového autobusu Tedom na zemní plyn.. Ten měl prasklé přední okno, jedno světlo KO a maličko plechy, jinak nic. No a oprava autobusu předběžně.....400 000Kč....... Teď se čeká jak se k tomu postaví příslušné orgány.. Zranění jen lehká, naštěstí..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Ja bych doporucil snazit se hajit vsema moznyma zpusobama.. treba vyssi nez povolenou rychlosti Fiesty na hlavni ceste, protoze vhledem k neprehlednost krizovatky a desti mohlo zpusobit havarii prave toto.. viz clanek zde:

http://www.novinky.cz/krimi/pri-vysoke-rychlosti-nema-ridic-na-hlavni-prednost_127530_3umsg.html

A mimochodem, uz jsem taky jednou v hrozne neprehledne krizovatce vyjel ze STOPky, sejmulo me zboku rychle jedouci auto.. nejdrive se to snazili hodit na me, ale ja to dohnal az k ministerstvu dopravy a konecny rozsudek: Neni mozno urcit vinu.

Takze hodne stesti !

[upravil dne 26.11.07 Mitja_]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...