Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Pozdrav


Hammet

Recommended Posts

Zdravím všechny.

Jsem šťastným (doufám,že to tak i zůstane) majitelem 307 SW,HDI 2,0 79kw, r.v. 2004, téměř plná palba. Mám ho asi měsíc, a zatím paráda. Předtím jsem měl Feldu Sportline jako první majitel. Na ni nedám dopustit, ale rodina se rozrůstá a tak nám přestala stačit.

Takže ještě jednou zdarec a mějte se.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky moc.

Zajímalo by mne, co řeknete, jestli jsem koupil dobře, nebo prohloupil.

Jezdil jsem po bazarech asi měsíc a půl, než jsem si vybral tuto. Byl jsem rozhodnutý, že nic jiného krom 307SW nechci. Akorát jsem nebyl rozhodnutý pro motor. Takže po měsíci a půl jsem ji našel. Je to firemní, ale jezdil s ní jen jeden řidič. Vevnitř je jako nová. Nikde nic poškrábaného, nebo zničeného. Najeto 120000. Ty jsou jisté narozdíl od některých dovezených, kde píšou 40000 až 60000. Obvolal jsem servisy, do kterých to jezdilo podle servisky. Řekli mi vše,co,kdy,kde dělali. Servis byl pravidelný, dokonce byla provedena párkrát i mezikontrola. To je podle mě výhoda služebních aut, že bývají pravidelně servisované. Né každý jezdí do servisů a solí jim ty nehorázné prachy.

Výbava-senzory světel a deště

parkovací senzory,tempomat, ovládání pod volantem

autoklima, el.okna a zrcátka, ESP, litá kola, tažné, síťka zavazadlového prostoru

originál rádio s CD, stavitelný volant, sedačky, no a ta prosklená střecha, to je něco

Byly tam obuté téměř nové gumy, vzorek 7-8mm. Bohužel značky WANLI (neskutečně hlučné).Jinak drží celkem dobře. Pokud má někdo zájem klidně prodám 205/55-16. Ted´ jsem dal zimní BF Goodrich 195/65 na plecháče 15ky a to je balada.

Po koupi jsem byl v autorizovaném servise ať ho proklepnou a vše je prý ok. Akorát mám počítat příští rok s rozvodama. No a doufám, že se hned neozve FAP.

Cena 299.000.-

Tak jsem zvědavej na vaše názory. zdarec

[upravil dne 11/11/07 Hammet]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To sekaj

Našel jsem pár kousků i kolem těch 270000.-, ale už byly dost podřené, nebo obouchané, měly třeba jen manuální klimu, bez senzorů atd. málo který měl tažné, což bych musel nechat dodělat. Předpokládám cenu tak 8.000.- . A hlavně byly většinou z venku bez servisek.

No a taky SW je poměrně míň v bazarech než Breaků.

Možná, když bych ještě počkal a víc hledal, tak bych na něco narazil. Ale když já ho už tak CHTĚL! A taky to lítání po bazarech něco stálo, ktomu vždy den dovolené a tak.

Tak díky a čau.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja som doviezol sw z belgicka, nikdy nebolo burane po prvom majitelovy...maly to v nejaky fararkovia ...najazdene na nom bolo 125000 km... velmi setrena...servisna knizka...strieborna farba, 66 kw, cierna koza, full senzor aj svetlo aj dazd... zadny parking orig a predna na dva snimace dorobeny.. NavTech, 7 miest,tempomat, klimatronic, dorobeny HID H7 xenon, na orig. 5 lucovych 17" al. diskoch... a ktomu som dostal zimu na plechacoch...fungel novu....

Auto ma vyslo na 245000 Slovenskych korun...cize CZK o dost mene...neviem aky je kurz, ale nech to víde kolem 220000 Sk..... autobazare nikdy v zivote.....od tial by som nekupil absolutne nic....

[upravil dne 14/11/07 mbleho]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...