Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Klíčová prověrka Vašeho užitkového vozu


michal 206

Recommended Posts

Připravte svůj vůz na zimu za výhodných podmínek!

Praha 3. listopadu 2003 - Společnost PEUGEOT ČESKÁ REPUBLIKA s.r.o. a sí? koncesionářů Peugeot připravily pro majitele užitkových vozů Peugeot servisní akci se zaměřením na přípravu vozu pro provoz v zimním období. Za důkladnou kontrolu technického stavu vozidla v autorizovaném servisu Peugeot zaplatí zákazník 99 Kč. Podzimní servisní akce má trvání od 1. do 30. listopadu 2003 a platí pro vozy starší jednoho roku.

Akce „Klíčová prověrka Vašeho užitkového vozu“ přichází tradičně v období přípravy vozidla pro zimní provoz. Jejím cílem je nabídnout majitelům užitkových vozů Peugeot podmínky, které jim umožní absolvovat prohlídku s vynaložením minimálních nákladů a přispět tak k bezproblémovému provozu automobilu v zimním období a s tím související větší bezpečnosti na našich silnicích.

Servisní prohlídka pro podzim 2003 obsahuje 33 kontrolních bodů a je zaměřena na podvozek vozu. Mezi kontrolované body patří např. stav opotřebení brzdových destiček, tlumičů pérování, kontrola stavu vzduchového či palivového filtru, baterie či funkce dobíjení. Prohlídka trvá přibližně 80 minut a zákazník za ni zaplatí pouze 99 Kč oproti běžné ceně 650 Kč. V případě, že zákazník absolvuje prohlídku vozu bez nalezení závady či si nalezenou závadu nechá v autorizovaném servisu Peugeot odstranit, získává automaticky poukaz na asistenční službu zdarma v trvání šesti měsíců. Asistenční služba se vztahuje na závady funkcí či bodů, které byly kontrolovány v rámci servisní akce.

Příjemná cena za servisní kontrolu je doplněna nabídkou cenového zvýhodnění až 30% na vybrané originální náhradní díly Peugeot.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...