Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zotrvacnik 307


adamB

Recommended Posts

Mam 307SW 2.0HDi 110k a samozrejme zotrvak sa uz hlasi...skusal som aj prispevky o tom 406 kovom zotrvaku co sa tam da prehodit...ale nic, nikto nic nevie aky to je typ...tak ma este napadlo neviete ci z novej 1.6HDi 110k by tam nepasoval? Asi nie .... ozj sa mi nechce vysolit min 30.000Sk za kram co sa zas rozdrbe...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty setrváky jsou podobné z Partnera, 406, 307 - 60kW (nebo kolik ten slabší motor má). Já jsem to na autovrakovišti s chlapama zkoušel, vydělali jsme přímo z motoru, který tam měli na prodej dvouhmotový a dali tam z Partnera klasiku. Všechno pasovalo přesně, je tam myslím 6 takových čepů (možná méně, už si to nepamatuji), jenom na věnci bylo myslím o dva zuby méně, takže byl nepatrně menší. Pak jsme tam zkoušeli přiložit ze 406 i 307-60kW a bylo to úplně stejný. Já bych v tom nehledal nějakou vědu, myslím si, že ty setrváky dávájí do jedněch převodových skříňí a klikovky taky nebudou pro každý model dělat jiné. To je jen můj laický názor. Provedl jsem na 307 - 110 k výměnu dvouhmotovového, mám ujeto asi 10.000 km a všechno je v pohodě. Jinak ale může být problém jestli máš hydraulickou spojku, tam ten pístek nevyjede tolik a stpojku nevystaví. Já mám lanko, takže jsme auto rozdělali, dali tam klasický setrvák, auto složili a od té doby jenom jezdím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Samozřejmě, že lepší je origo, když jsou ale zmetkový? Zeptej se ne jenom v servisech Peugeotu, ale třeba i u VW, ŠKODY. Ty problémy s touto vymožeností prostě jsou a já nevěřím, že teďkom vymysleli dvouhmotový setrvák, který se již nebude kazit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...