Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

406 kombi -spotřeba+ hmotnost brzděného přívěsu


Dzem

Recommended Posts

Čaute lidi, uvažuju o koupi 406 v kombíku, mohli byste se prosím mrknout do techničáku Vy co toto auto máte, jakou má povolenou hmnotnost bržděného přívěsu??jak 1.8 tak diesly, všude na netu uvádějí něco jiného. Uvažuju o 1.8 a do ní plyn-znovu kdo má tuto kombinaci jakou má průměrnou spotřebu(můj tip tak kolem 8-9l co?)?? Chci toto auto na běžné ježdění a o víkendech bych za tím tahal vozík a na něm závoďáka.Toto auto se mi líbí desingově a hlavně prostor, takže i na spaní dobrý.Díky moc za pomoc při výběru.:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj,

ja jezdim vetsinou solo, cca 90% dalnice podle predpisu a zbasti to 7 - 7.5l benzinu. Ted mam cerstve plyn a hned po montazi po prvotnim serizeni to vezme 10 - 10.5l coz se mi uz moc nelibi ale snad s tim pujde jeste neco delat.

Co se tyce privesu, tak v malem TP mam 1500 kg pro brzdeny a 735 kg pro nebrzdeny vozik.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Předem díky všem za odpovědi. Jinak ano dotaz zněl jak je to v TP, ale za každou zkušenost díky :).Mě jde o to, že jsem kdesi na netu našel, že snad 1.8 ma jen 1300kg bržděnej,cěhož jsem se zalekl, chtěl bych tahat legálně tj. 400-550kg vozík + 900kg závoďák.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám nádrž na 60 litrů místo rezervy a při zápisu do TP jsem trval na ustanovení o možnosti nahradit reezervní kolo lepící sadou odsouhlasenou výrobcem. A jelikož takovou sadu Peugeot pro origo plnaře má, tak s ní jezdím a pohodlně se vyspím....v hotelu:D:D:D

60 litrů nádrž bohatě stačí! Dobírám vždy 47 - 50litrů LPG dle tlaku stojanu!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdarec, ja mam v technicaku 655/1300 a max. hmotnost soupravy 2960 kg. Jinak spotreba dlouhodobe tak kolem 10 l LPG, pri jizde solo po okreskach do 100 km/h se dostanu na 9. Na tahani bych ale byt tebou bral spis HDi, 1.8 v plynu by s tim vlekem mela asi celkem problem, ten kroutak tam proste poznas...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No toho jsem se právě bál, že 1.8 bude mít menší hmotnost bržděného přívěsu :( , 1300kg je celkem málo na tak velkou káru. Nafťáka moc nechcu, se spotřebou 6-7l bych jezdil dráž jak s 1,8 v plynu, nehledě na pojistku.:( No vidím, že to ještě bude dilema co koupit.:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...