Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

tak jsem se podruhé narodila


EliM

Recommended Posts

... nikdy bych nevěřila, že přeparkovat po ránu auto, může být velmi riskantní manévr.

Jelikož všichni dušičkáři vytáhli své střepy z garáží, nebylo včera večer kde zaparkovat, tak jsem to nechala přímo pod lampou na cestě (parkovat se tam dá, jen popeláři se ráno nedostanou ke své práci :D ). A abych jim ráno tu práci usnadnila a někdo mi žabku zlostí nenakopnul, tak jsem si ráno řekla, že přeparkuju.

To jsem ale neměla dělat ... jak si tak couvám na své oblíbené místečko, z po za zatáčky se vyřítí BLBEC v SEATU, cca 80km/h (podotýkám, že je to to dlouhatánské parkoviště podél dlouhatánského baráku, kde se nedá jet víc jak dvacet, jelikož tam z po za aut vybíhají děti, psi, a vyjíždí auta), na poslední chvíli si mě všimnul, dupl na brzdu, nepočítal s tím, že je mokro a napadané listí uděla taky své, takže se pěkně kolouzal v započatém směru (naštěstí né mém) a trefil první autíčko, které stálo podélně u zídky (taky tam často stojívám, už nebudu). V tu chvíli jsem měla tlak tak dvěstě :o:o:o

Magor vylezl ze seatu, zkontroloval si káru, nasedl a odjel jako by se nechumelilo. Řacha to byla řádná, ale proč by kontroloval i to fáčko, ne? Hlavně, že on byl v poho, vyměna nárazníku, ho přijde levnějc, než čekat na poldy a vysvětlovat a calovat !!! :mad::mad::mad:

Taky si mě mohl v té rychlosti všimnou, až by bylo pozdě a trefit mě z boku, to už bych taky nemusela rochodit :mad: !

No a vo tom ti dnešní řidiči jsou !!!:mad:

EliM

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

... hm už se těším, jak budu chodit po policajtech :mad:, jo a navíc se nám něco podobného stalo v loni, měli jsme taky svědka, tak jsme si nechali zjistit komu to auto patří, ale baba tvrdila, že žádné takové auto nemá a nikdy neměla a raději parkovala před jiným barákem, no hnus, tenkrát nám jen š?ouchla trochu do laku při couvání, tak jsme se pak na to vykvakli ... žijeme jen jednou, tak proč si ničit nervy s nějakou pihou :cool:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...